Paris Džekson, ćerka kralja popa: Tata mi je bio najvažnija osoba u životu

Ćerka kralja popa Paris Džekson u intervjuu za magazin Rolling Stone iznela je niz šokantnih stvari o sebi i svom slavnom ocu Majklu Džeksonu. Paris je uverena da je njen otac ubijen, a opisala je i svoj traumatični život nakon njegove smrti.

Na prodaju ranč Nedođija Majkla Džeksona


Osamnaestogodišnja Paris u svom prvom velikom intervjuu otkrila je mnoge nepoznate detalje iz svog života, koji je obeležen jednim silovanjem, ali i više pokušaja suicida.

Ova devojka opisana je kao dete 21. veka, ali pre svega, kao kopija svog oca.

Kao osoba, ona je upravo ono što je bio moj tata. Jedina razlika je u godinama i polu. Vrlo je emotivna, zapravo je toliko emotivna da dopušta da uz emocije donosi zaključke – rekao je njen stariji brat Prins Majkl Džekson.

Na njenom telu je više od 50 tetovaža, a čak njih devet posvećeno je ocu, koji je preminuo kada je imala samo 11. godina.

Uvek kažu da vreme leči sve, ali to nije istina. Jednostavno se navikneš na stvari kakve jesu. Izgubila sam osobu koja mi je bila najvažnija u životu. Ali, tata me još uvek posećuje u snovima, a i osećam da je svo vreme tu uz mene – otkrila je Paris.

all in all it’s just another brick in the wall

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Godine 2013. pala je u depresiju i postala zavisna o drogama pa je s 15. godina pokušala i da se ubije- prerezala je vene i popila tablete.

Imala sam jako malo samopouzdanja, stalno sam mislila da ništa ne mogu da uradim kako treba. Mislila sam da ne zaslužujem više da živim – otkrila je za Rolling Stone i dodala da se nekoliko puta pokušala ubiti, ali nakon poslednjeg pokušaja u njoj se rodio neki inat, te je odlučila da se prijavi na terapiju za odvikavanje.

Međutim, nije to jedina trauma koju je proživela. Sa samo 14 godina potpuni stranac je seksualno zlostavljao.

Ne želim previše da pričam o tome. To je bilo grozno iskustvo – izjavila je Džeksonova ćerka.

Majkl Džekson i dalje obara rekorde

Uz sve to, prvi put javno je okrivila diskografsku kuću AEG, koja je organizovala veliki povratak kralja popa, koja je, po njenom mišljenju, toliko iscrpila Majkla Džeksona da ga je i oterala u smrt, a krivica pripada i njegovom ličnom lekaru Konradu Mareju koji nije ništa preduzeo po pitanju pevačevog umora. Iako je sud odlučio da je za smrt kriv sam Džekson, Paris i dalje tvrdi da diskografska kuća sve svoje umetnike užasno tretira.

Zbog toga što je pevača ‘navukao’ na lek Propofol, za ubistvo iz nehaja optužen je lekar Marej, ali Džeksonova ćerka se ne miri s tim i uporno tvrdi da je njen otac ubijen.

queen of the jacksons ❤️

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Stalno je govorio: ‘Ubiće me jednog dana.’ Možda zvuči kao teorija zavere i kao budalaština, ali fanovi i svi u porodici znaju da je tako. To je čista nameštaljka o samoubistvu, to je budalaština -otkrila je Paris i dodala kako ipak nije sigurna na koji se način ubistvo dogodilo.

Autor: Gloria.rs/S.S.
Izvor: Rollingstone.com
Foto: Guliver/Gettyimages/Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi