Oglasio se i pevačicin bivši: Šta Tejlor Kini kaže o navodnoj aferi Gage i Bredlija

Raskid veridbe Tejlora Kinija i Ledi Gage razočarao je brojne fanove pop zvezde. S druge strane, obožavateljkama zgodnog glumca je laknulo. Po njihovom mišljenju, ekscentrična Gaga nije bila “dovoljno dobra” za markantnog Kinija.

Oskar je pao u senku zbog njihovih emocija: Šta Irina Šajk misli o nastupu Lejdi Gage i Bredlija Kuper


 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели In Touch Weekly (@intouchweekly) дана

Zbog čega je par 2016. nakon pet godina ljubavi raskinuo veridbu nikada nije precizno objašnjeno. Gaga je na društvenim mrežama napisala da su ih brojne obaveze razdvojile, ali da se i dalje vole.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper: Najemotivniji trenutak o kome priča ceo svet (foto/video)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана

– Tejlor i ja smo oduvek verovali da smo srodne duše. Kao i svi drugi parovi, imamo uspone i padove, a sada smo na pauzi. Oboje smo ambiciozni umetnici koji se nadaju da će kroz vezu na daljinu i komplikovane rasporede uspeti da nastavimo jednostavnu ljubav koju smo uvek delili. Molim vas, budite uz nas. Mi smo kao i svi drugi, i stvarno se volimo.

Ledi Gaga: Sreća iz drugog pokušaja

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?TK? (@tk_fire_fan) дана

S druge strane, čini se da je raskid ostavio Kinija pomalo ogorčenog. Makar bi tako moglo da se zaključi po njegovom komentaru na navodnu aferu njegove bivše verenice i holivudskog zavodnika Bredlija Kupera, a o kojoj ceo svet priča.

Da podsetimo,  na nedavno održanoj dodeli Oskara Gaga i Kuper, koji su igrali par u njegovom filmu “A Star Is Born”, tokom izvođenja pesme “Shallow” (za koju je pevačica osvojila zlatnu statuu) delovali su više nego prisno.

Zaljubljeni pogledi i nežni dodiri koje su razmenjivali na sceni samo su podgrejali glasine da glumac i pevačica imaju strastvenu aferu.

Ledi Gaga raskinula veridbu: Krivac Bredli Kuper?

Komenatrišući navodnu vezu između Kupera i Gage, jedan Kinijev fan je na društvenim mrežama napisao da je “oduševljen što je glumac uspeo da se oslobodi Gage”.

I mada nije prokomentarisao ovu oštru kritiku na račun bivše, Tejlor je označio da mu se dopala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели E! Australia & New Zealand (@eonlineau) дана

S druge strane, bivša supruga Bredlija Kupera – Dženifer Espozito je i te kako imala šta da kaže o nekadašnjem bračnom partneru. U intervjuima nakon razvoda ga je opisala kao hladnog, proračunatog, profesionalnog manipulatora, uobraženka koji ne preza ni od čega da ostvari svoje ciljeve. Na insunuacije da su Kuper i Gaga imaju aferu, glumica je samo rekla: “Ha!”. Naravno, mediji su njen kratak komentar protumačili kao potvrdu navoda da glumac vara svoju partnerku, prelepu rusku manekenku Irinu Šajk sa pop zvezdom.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi