Novi broj “Glorije”: Bebi-bum 2018.


Sezonu porođaja u novogodišnjoj noći otvorila je glumica Džesika Alba, a tokom narednih jedanaest meseci porodilišta će posetiti, pored ostalih, princeza Danica Karađorđević, Ana Ivanović, Kejt Midlton i Nina Janković

Brojne poznate ličnosti postaće uskoro roditelji, neki prvi put a neki su to već iskusili. U mesecima koji slede čekaju nas brojne najslađe vesti. Sezonu porođaja otvorila je prelepa američka glumica Džesika Alba, i to u novogodišnjoj noći. Ona i suprug Keš Voren već imaju dve kćerke, ali tata Keš više nije jedini muškarac u porodici. Džesika je rodila sina, kome su dali ime Hejs.

Američka manekenka Krisi Tajgen porodiće se u februaru. Biće joj to drugi porođaj u manje od dve godine. Naime, ona i suprug, pevač Džon Ledžend, u aprilu 2016. dobili su kćerku Lunu Simon. Krisi je godinama pokušavala da zatrudni, a sada joj se u kratkom roku posrećilo dvaput.


Na domaćoj sceni najinteresantnije će biti od marta. U tom mesecu trebalo bi da dobiju prinove Nataša Bekvalac i Mia Borisavljević. Posle prošlogodišnje udaje za Luku Lazukića na Ibici Nataša je objavila da nosi devojčicu. Ona već ima desetogodišnju kćerku Hanu, koju je rodila u prvom braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Sestri se i te kako raduje Hana, koja sa mamom već uveliko oprema sobu za bebu i nabavlja balone i meke plišane igračke koje će je sačekati kad stigne kući.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 29. januara!

Autor: Gloria magazin/Aleksandar Ostojić
Foto: Nebojša Babić
Podelite sa prijateljima:
Tagovi