Nina Radulović i Filip Krajinović: Kraj ljubavi?

Voditeljka Nina Radulović(31) i teniser Filip Krajinović(26) više od godinu dana uživali su u skladnoj vezi, međutim njihovoj ljubavi je, po svemu sudeći, došao kraj.

Објава коју дели Filip Krajinovic (@krajinovic_filip) дана


Nina i Filip pre nekoliko dana odlučili su da stave tačku na vezu, a razlog je, navodno, teniserov sve slobodniji način života -česti izlasci i flertovanje sa drugim devojkama.

Nina Radulović i Filip Krajinović: Dokaz ljubavi

Kako navodi Alo, u poslednjih pola godine voditeljka je svom izabraniku nekoliko puta pronašla poruke sumnjive sadržine, nakon čega su usledile svađe, a zatim i raskid.

Iako je tih nekoliko dana bio pažljiviji i posvetio joj se potpuno, ubrzo se nastavilo sve po starom. Tada su usledile još gore svađe. Filip je počeo da krivi Ninu što previše radi i vadio se da je njen posao razlog zbog kojeg ne provode dovoljno vremena zajedno. S druge strane, on joj se stalno pravdao kada ga nema kako ima sportske obaveze, a za to vreme je bio sa društvom i nekim devojkama. Kada je to saznala, plakala je danima. Filipa je gledala kao novu šansu za ljubav, a njen sin ga voli mnogo i navikao se na njega. Zbog toga joj je teško palo što joj se veza raspada pred očima, a onaj kojem je dopustila da bude deo njenog života je pravi budalom mesecima – ispričao je izvor ovog lista.

Ovo nije prvi put da se čuju priče kako je njihovoj vezi došao kraj o čemu je proslavljeni teniser nedavno govorio za magazin “Gloria” demantujući glasine.

Ekskluzivno Filip Krajinović: Nina je ušla u moj život kada mi je bilo prilično teško

Mladi Somborac i bivša supruga glumca Branislava Lečića (61), sa kojim ima sina Lava, vezu su počeli u januaru prošle godine, dok je njena brakorazvodna parnica još bila u toku. Nina je, kako je u intervjuu “Gloriji” rekao Filip, u njegov život ušla u periodu kada im je oboma bilo prilično teško.

Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu i kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnim trenucima dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nisu za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči – rekao je Krajinović i otkrio koliko mu znače Ninina ljubav i emotivna podrška.

Važno je da par bude zajedno u ključnim životnim momentima. Žena je stub veze i najveći oslonac muškarcu. Bez ženske podrške muškarac je izgubljen, a sa njom on postaje centrirano biće koje samo napreduje.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA-images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi