Nikola Rokvić: Bojana je divna majka i žena, pravi zaštitnik kuće i porodice

Bračnom paru Bojani Barović (35) i Nikoli Rokviću (33) lako je da odgovori na pitanje šta je najvažnija stvar koji im se dogodila u prethodnoj godini. Ako izuzmemo uspehe na poslu i činjenicu da je njihova dvogodišnja kćerka Leona krenula u vrtić, najznačajnija je bila vest da će njihova tročlana porodica postati bogatija za još jednog člana, dečaka koji će na svet doći u martu, a kome još uvek nisu smislili ime.

 


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана

Bojana Barović: Raskošni saten i čipka za najelegantniju trudnicu (foto)

Uspevate li vas dvoje da izdvojite vreme samo za sebe?
Nikola: To su trenuci kad nemamo mnogo obaveza, pa kod kuće gledamo filmove, razgovaramo o bitnim i nebitnim temama. Ili kad odemo na neko putovanje.

Nikola Rokvić i Bojana Barović: Sinu ćemo dati staro srpsko ime

Da li lako odaberete film koji ćete gledati?
Nikola: Da. Imamo sličan ukus i u poslednje vreme najčešće gledamo dokumentarce. Preporučio bih jedan. To je stendap komedija Majka Tajsona u kojoj on govori o svom životu. Prvo vidite šampiona koji je dosegao maksimum, a onda shvatite da on ni po čemu nije poseban već da je kao i svi mi običan čovek sa usponima i padovima. Baš kao što jedna moja pesma kaže: “Svi smo mi grešni i čisti, svi smo mi samo ljudi”.

Izlazite li?
Nikola: U poslednje vreme slabo. Iako je moj posao vezan za boravak u noćnim klubovima, to ne računam u provod. Leona je mala i zavisi od Bojane, koja je u drugom stanju, zbog čega ne ostaje u gradu dokasno. Sačekaćemo da deca porastu pa ćemo za koju godinu nas dvoje opet da se vratimo u mladalačko doba.

Nikola i Leona Rokvić: Smešna priča iza dirljivog prvog susreta tate i ćerke (foto)

Koliko ste se promenili od momenta kad ste se upoznali?
Nikola: Roditeljstvo vas napravi odgovornijim, drugačijim, shvatite da više niste vi centar sveta već da postoji neko o kome treba da brinete. Trudim se da budem što bolji čovek na svim poljima kako bih postao uzor svojoj deci. A što se Bojane tiče, rekao bih da se uozbiljila, i ona je postala odgovornija. Divna je majka i žena, pravi zaštitnik kuće i porodice, zbog čega sam veoma srećan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана

Nikola Rokvić i Bojana Barović: Prvi bračni selfi (foto)

Bojana: Istina je, postala sam odgovornija. Ranije sam živela samo za svoj groš, a rođenje deteta je to promenilo. Čini mi se da sam u početku na sebe preuzela i previše odgovornosti, od ležernog odnosa prema životu došla sam do pozicije majke koja o svemu brine. Za mene je to bio šok, ali počela sam da se opuštam. I Nikola se mnogo promenio, što je valjda i normalno. Mnogi ljudi ostanu isti kao u svojim dvadesetim, pa iz te stagnacije krenu da nazaduju. Nikola ima istu gestikulaciju i glas kao kad sam ga upoznala, ali sada je druga osoba.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана

Plemeniti gest Nemanje Matića dirnuo Srbiju: Nikola Rokvić otkrio nepoznate detalje o dobrotvoru iz senke

Kako rešavate nesuglasice?
Bojana: Uvek postoje sitnice oko kojih se ne slažemo, kao sad oko imena za sina, ali oko važnih životnih pitanja po pravilu delimo isto mišljenje. Ako se u nečemu i razilazimo, o tome razgovaramo i na kraju dođemo do nekog zajedničkog rešenja. Dosad nismo imali neka velika neslaganja.

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Miloš Nadaždin/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi