Nikola Jokić “posetio” Studenicu


NBA ligaš Denver, čiji je član Nikola Jokić (25), pauzu u takmičenju zbog pandemije korone virusa iskoristio je da na društvenim mrežema predstavi države odakle dolaze njegovi igrači, uključujući i Srbiju.

Srbija je predstavljena fotografijom manastira Studenica, zadužbinom Stefane Nemanje, koji je izgrađen 1190. godine, a na njoj Jokić ide prema manastiru dok ga na vratima čeka košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović (27).

Another day, another stop on Nikola's Serbian tour!

Posted by Denver Nuggets on Четвртак, 02. април 2020.

Takođe, dodata je još jedna fotografija na kojoj se Jokić pozdravlja sa Bobanom Marjanovićem (31), igračem Dalas maveriksa, a u pozadini je Hram Svetog Save u Beogradu.

Joker continues to tour through Serbia with his friends! This time he visited the Temple of Saint Sava!

Posted by Denver Nuggets on Петак, 03. април 2020.

Denver je dan ranije saopštio da niko u timu više nema korona virus, nakon što je istekao karantin od 14 dana, pošto je prethodno saopšteno da je jedan član pozitivan na covid-19.

Kada je reč o Nikoli Jokiću, na njegovu karijeru i te kako nepovoljno utiče obustavljanje lige zbog virusa koji je pogodio Sjedinjene Američke Države, koje su jedno od velikih žarišta covida-19. Srpski košarkaš je zaigrao odlično od početka 2020. i znatno poboljšao brojke. I Nagetsi su bili vrlo dobri poslednjih meseci, ali će sada morati da strepe do donošenje odluke o nastavku takmičenja u najpoznatijoj košarkaškoj ligi sveta.

 

Autor: I. A.
Foto: Getty Images / Guliver
Podelite sa prijateljima:
Tagovi