Nikad zaljubljenija Amal Kluni: Bila sam uverena da ću ostati usedelica, a onda sam upoznala Džordža (foto/video)


Sinoć su oči Holivuda bile uprte u glumca Džordža Klunija i njegovu suprugu Amal. Na 46. dodeli “Life Achievement Award” u losanđeleskom “Dolbi tetaru” Kluni je dobio najvišu filmsku nagradu Američkog filmskog instituta (AFI) za životno delo, a najdirljiviji momenat na ovoj gala večeri  bio je govor njegove supruge Amal.

Najviše priznanje iz ruku najbolje prijateljice: Džordž Kluni dobija nagradu za životno delo

 

 

Atraktivna advokatica za ljudska prava i majka njihovo dvoje dece, blizanaca Aleksandera i Ele, na manifestaciji se pojavila u elegantnoj Pradinoj kreacijii, a za svog supruga mala je samo reči hvale.

Glamurozno izdanje Amal Kluni: Šta Džordž Kluni kaže o haljini svoje lepe supruge (foto)

– Kada sam dolazila ovde, znala sam da će mnogi želeti da govore o Džordžovom talentu. Zato sam pomislila da bi bilo najbolje da ja govorim o njegovom karakteru. On je džentlmen u svakom smislu te reči. Danas su takvi muškarci retki, i po mnogima je ta osobina zastarela. Svako ko ga poznaje, čak i oni koju su mu u politici bili oponenti ili imali s njim profesionalni sukob, reći će vam da nikada nije zaboravio svoje manire iz Kentakija – rekla je gospođa Kluni.

– Ovi atrubiti ga takođe čine divnim suprugom i ocem. Džordža sam upoznala kad mi je bilo 35 i već sam se lagano privikavala na ideju da ću biti usedelica. Onda smo se upoznali i počeli tajno da se viđamo skrivajući se u mom stanu u Londonu, i vrlo brzo sam pomislila da, bez obzira na to kako se završi, ne želim da budem ni sa kim drugim. Nisam mogla da spavam kada smo bili razdvojeni. Drugi su mi skrenuli pažnju da sam, kad god bih čitala njegove poruke ili pisma koja je ostavljao u mojoj torbi, imala onaj glupavi osmeh na licu i neko čudno klimanje glavom – po prvi put je otkrila kako se te 2013. zaljubila u Džordža.

Džordž Kluni proslavio 57. rođendan, ali Amal je bila zvezda večeri (foto)

 

 

 

Amal Kluni: Povratak na crveni tepih u velikom stilu (foto)

– Pet godina kasnije, ništa se nije promenilo. On je osoba kojoj se divim i osoba od čijeg osmeha se rastopim. Ljubavi moja, uz tebe sam otkrila šta je velika ljubav i nadam se da će tako ostati zauvek. A kad te vidim s našom decom, Elom i Aleksanderom, srce mi je puno. Ti donosiš u naš dom smeh i sreću i tako je bilo i pre nego što su deca shvatila da je tata Betmen, lisica koja priča ili prijatelj meri Popins – duhovito je rekla advokatica – Toliko sam ponosna na tebe, moja ljubavi. Čestitam ti na ovom velikom priznanju. Ponosna sam na tebe i znam da će naša deca, kada saznaju ne samo šta si uradio već i kakav si, takođe biti ponosna – zaključila je Amal.

Ovaj dirljivi govor gospođa Kluni je zapečatila je strastvenim poljupcem.

 

Prijateljstvo koje intrigira javnost: Šta povezuje Megan Markl i Amal Kluni

 

Ovaj romantični trenutak okupljeni u “Dolbi teatru” nagradili su nagradili velikim aplauzom.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi