Neverovatna ljubavna priča – Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas su na prvom sastanku pričali o ovome

Majkl-Daglas-Ketrin-Zita-Džons-Gloria

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a upoznali su se daleke 1998, na Deauville Film festivalu. Povezao ih je zajednički prijatelj i kolega, Deni de Vito, ne sluteći da će kumovati uspešnoj vezi.

Ljubavna priča poznatog para po mnogo čemu podseća na romantičnu komediju, a sve je započelo neobaveznim ćaskanjem. Ispostavilo se da dele slična interesovanja i da ima mnogo stvari koje ih povezuju. (Pročitaj: Prinove kod poznatih – Za mnoge je protekla godina bila sjajna)


Majkl Daglas se još uvek dobro seća noći kada je upoznao svoju buduću suprugu:

U noći kad sam je upoznao, saznao sam da smo rođeni na isti dan. Nakon što mi je to rekla i otkrila da voli golf, rekao sam joj da ću baš ja biti otac njene dece. Poželela mi je laku noć – izjavio je slavni glumac za strane medije.

Kako bi se iskupio za neumesne reči, sutradan joj je poslao cveće.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons – Ljubav uprkos razlici u godinama

Očigledno je da velika razlika u godinama (Majkl je 25 godina stariji od Ketrin) za ovaj par ne predstavlja problem. Zajedno su više od dve decenije i imaju dvoje dece. (Pročitaj: Ljubav ne zna za godine – Veljko Kuzmančević oduševio Vericu Rakočević!)

Kao recept za uspešan brak, Majkl navodi međusobno poštovanje i razgovor o problemima.

Nekada ulažemo više napora u odnose sa strancima, nego s osobama koje su nam najbliže. Ja uvek pokušavam da se setim koliko sam srećan što sam s damom poput nje. Takođe, naučio sam koliko je važno razgovarati o problemima. Kvalitetan razgovor čini čuda za brak – izjavio je glumac svojevremeno.

Autor: Gloria.rs
Foto: Earl Gibson III/Getty Images via Guliver
Podelite sa prijateljima:
Tagovi