Luka Jović: Nemam devojku


U ekskluzivnom intervjuu najskuplji srpski fudbaler otkriva da više nije u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević, objašnjava kako se u Madridu bori protiv samoće i kako je preskakao prepreke da bi ostvario svoje dečačke snove

 

Razmišljajući ko bi bio idealan prvi gost za moju autorsku emisiju “Lično nezvanično”, odlučio sam da posredstvom zajedničkog prijatelja kontaktiram Luku Jovića (22), momka koji je nekoliko nedelja ranije prodat madridskom Realu za 60 miliona evra. Mislio sam da neće pristati, ali ideja mu se dopala. Posle višenedeljnih veoma zahtevnih produkcionih priprema krenuli smo put Madrida. Na prvi pogled pet dana delovalo je sasvim dovoljno.

Sa Jovićem sam se našao dan pre snimanja u njegovom omiljenom madridskom restoranu kako bismo napravili plan. Bio je raspoložen za svaku moju ideju i ni na trenutak tokom razgovora ne biste pomislili da taj momak, koji ima samo 22 godine, zarađuje skoro pola miliona evra mesečno!

Čitav dan naša ekipa provela je s njim i njegovim prijateljima.

Kada smo došli u velelepnu kuću na obodu grada u kojoj stanuje, dočekao nas je frizer koji ga je spremao za TV nastup. To je možda mali, ali važan znak dobre volje i profesionalizma. Pustio nas je u svoj svet.

 

PAGE    1   /   2   /   3   /   4   /   5
Autor: Filip Čukanović
Foto: Profimedia, Getty Images/Guliver, TV Prva, Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi