Neda Arnerić o smrti bliskih kolega: Jedva čekam da odem, da i ja budem sa njima


Legendarna glumica Neda Arnerić, koja ove godine obeležava 51 godinu karijere, gostovala je u emisiji kod Ivana Ivanovića, sa kojim je pričala o svojim počecima, propuštenim prilikama, srećnim glumačkim iskustvima, ali i bliskim kolegama.

Osvrnuvši se na film “Ko to tamo peva”, pomalo se rastužila kada je shvatila da srpski glumački velikani više nisu sa nama, ali i sa ponosom istakla da je imala tu sreću da sa njima bude u istom kadru.

– Mi smo se na snimanju toliko poigravali, toliko smo se dobro družili… Nismo imali para za dnevnice, pa smo svaki dan morali da putujemo iz Beograda na snimanje, i da se noću vraćamo za Beograd. Ne znam šta je bilo bolje, da li ono u filmskom autobusu, ili privatnom, ali smo svi pristali da se cimamo – rekla je Neda.

Glumica je otkrila i zašto danas ne voli da gleda filmove u kojima je glumila.

– Zato što to pripada prošlosti. Mislim da se ne treba osvrtati mnogo unazad, jer onda nećemo nikud stići, a još treba da se živi. To su sve bili ljudi koji su imali sjajnu energiju, i njihova energija je otišla sa Zemlje… Ne mogu da verujem koliko nas je malo ostalo. I onda posmislite “A šta ćeš ti ovde?”. Jedva čekam da odem, da i ja budem sa njima – zaključila je Arnerić.

Autor: Gloria.rs
Izvor: B92/Prva.rs
Foto: Zoran Paović, Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi