Nebojša Milovanović: Majstor za decu i uloge


Otkad je pre šest meseci dobio četvrto dete, dramskom umetniku Nebojši Milovanoviću sve je postalo lakše – profesionalne obaveze obavlja kao od šale, a sa suprugom Tijanom uživa u podizanju kćerki Vere i Nade i sinova Stojana i Andrije

Glumac Nebojša Milovanović (44) i njegova supruga Tijana (39) dobili su pre šest meseci četvrto dete, sina Andriju. Tako je u porodici napravljen balans: tri dame, kćerke Vera (6,5) i Nada (2,5) i mama Tijana, i tri gospodina, sinovi Stojan (4) i Andrija i tata Nebojša. Dramski umetnik otkriva da je život s četvoro dece uvek uzbudljiv i zanimljiv, kao i da nijedno od njih nije ljubomorno.

– Shvatili su da niko nikome nije konkurencija i stariji su dovoljno veliki da se lepo igraju sa Andrijom. On na sve reaguje sa osmehom, rado učestvuje u igrama i uživa u ljubavi brata i sestara, maza je čitave familije. Sa četvrtim detetom radost nam je umnožena, kao i obaveze. Sad su deca u većini pa moramo veštije da se organizujemo kako bismo završili sve što treba. Odgajamo ih sami, ne možemo da računamo na pomoć baka i deka jer oni ne žive u Beogradu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. januara!

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi