Ne potiskuju emocije: Poznati koji su teško preboleli raskid


Raskidi nisu nikad laki, a pogotovo ako ste pod budnim okom javnosti.

Kad se radi o ljubavnim problemima, mora se priznati da zvezdama nije lako. Svaki pogrešan korak, svaka nepromišljena izjava može da ih košta karijere ili, u najmanju ruku da promeni mišljenje javnosti o njima.

Nekim poznatim ličnostima polazi za rukom da ostanu dostojanstvene, neke zaborave na sve loše i okrenu drugi list, dok neke, pak, ne mogu da sakriju da su obični ljudi od krvi i mesa i ne potiskuju emocije.

Dženifer Aniston i Bred Pit

dzenifer-aniston-bred-pita-splash

Srca širom Amerike, a bogami i sveta slomila su se kada je jedan od najomiljenijih parova – Bred Pit  i Dženifer Aniston, objavio da se razvodi. Uzrok je svima bio poznat – glumac je započeo aferu sa fatalnom zavodnicom Anđelinom Džoli. Naravno, ceo svet je bio na strani ostavljene glumice, a jedan od razloga je bio i taj što se Bred nakon rastanka nije poneo džentlmenski – u nekoliko navrata je govorio kako je njihov brak bio dosadan, da je veći deo vremena proveo pod uticajem lakših droga jer nije mogao da smisli svoj život u tom periodu. S druge strane, Dženifer je ostala dostojanstvena i nije blatila bivšeg supruga. Tek godinama kasnije, osvrćući se na taj za nju težak period, izjavila je da joj je žao što se nije obratila psihoterapeutu, jer joj je pomoć svakako bila potrebna. A da li će Poit ponoviti istu grešku nakon razvoda od Džolijeve, ostaje da se vidi.

Nikol Kidman i Tom Kruz

Tom-Nikol-GettyImages-72554841

Kada se nakon deset godina braka razvela od Toma Kruza, Nikol Kidman je bila potpuno skrhana. Glumica koja je poznata po tome da vrlo retko daje intervjue, a o svom privatnom životu gotovo ništa ne govori, nije mogla da prikrije očaj zbog rastanka od voljene osobe. Jer, istina jeste da je Nikol i dalje bila zaljubljena u holivudskog superstara. Kao jedan od razloga za njihov razvod navodi se uticaj sajentološke crkve na glumca, mada je šuškalo i o Kruzovim aferama. Godinama kasnije, Nikol je otkrila da je to bio najteži period u njenom životu koji ne bi prebrodila bez pomoći psihijatra. Pomoglo je i to što je puno radila, u vreme razvoda je snimala film “Sati” koji joj je doneo Oskara.

Šarliz Teron i Šon Pen

Son-Sarliz-GettyImages-472452982

Kada su oskarovka Šarliz  Teron i jedan od najtalentovanijih glumaca srednje generacije Holivuda Šon Pen prekinuli dvogodišnju vezu, svi su bili iznenađeni, jer su mislili da je Pen konačno pronašao ženu svog života. Glumca inače prati glas da je “teške” naravi, pa se tako očekivala nekakva njegova burna reakcija nakon raskida. Međutim, nije bilo tako. Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti je bilo šest nedelja nakon raskida, na premijeri filma “The Last Face“na Filmskom festivalu u Kanu. A očevici kažu da su se ponašali kao da se nikad u životu nisu videli, a kamo li bili u ljubavi pune dve godine. Nisu se ni čak ni pozdravili!

Keti Peri i Rasel Brend

Rasel-Keti-GettyImages-107367745

Kad se britanski srcelomac i ozloglašeni ženskaroš Rasel Brend venčao sa pop senzacijom Keti Peri, u najmanju ruku javnost je bila iznenađena. Pitanje koje je sve intrigiralo, jeste kako je Keti uspela da ukroti Rasela. Izgleda da ipak nije. Brak je trajao svega 14 meseci, a razvod je bio sve samo ne uljudan. Glumac koji je priznao da uživa u šokiranju javnosti, nebrojeno puta je pravio grube šale na račun svoje bivše, aludirajući na njenu pozamašnu zadnjicu. Kao da ovo nije bilo dovoljno da mu zapečati sudbinu kod fanova, ulje na vatru je dolila vest da je Brend putem SMS-a zatražio razvod od Keti.

Kim Bejsinger i Alek Boldvin

Alek Boldvin i Kim Bejsinger nisu štedeli uvrede kada su nakon devet godina rešili da stave tačku na brak. Bez obzira na to što imaju ćerku, i ne razmišljajući kako bi sve to moglo da utiče na nju, par u javnosti nije mogao da prikrije netrpeljivost. Ona ge je nazivala Sadamom Huseinom, aludirajući na to da je psihički i fizički zlostavljao. S druge strane, glumac je za bivšu vrlo često umeo da kaže da je “crna udovica”, s tim što je ostalo nejasno da li je želeo da insinuira da je jedna od najlepših glumica Holivuda nekada pokušala da ga ubije.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi