Nataša Pavlović: Ne lažem i ne pravim se da sam superžena, zato mi publika veruje


Nataša Pavlović, autorka i voditeljka ‘Praktične žene’ u sedmom je mesecu i planira da radi do poslednjeg dana trudnoće, a pošto će i drugo dete roditi carskim rezom, sa lekarima je već dogovorila da ceo događaj snimi kamerom.

Atraktivna voditeljka u svojoj emisiji “Praktična žena”, koja je za kratko vreme osvojila publiku, ženama savetuje da budu srećne, a ne savršene.

– Jednostavno zvuči, a tako i jeste, samo da mi žene to prihvatimo. Ali mi same hoćemo da budemo svemoguće, savršene u svemu, na poslu, u kući, kao majke i supruge, uz to i da odlično izgledamo, a to je nemoguće. Ne možemo baš svakog dana da blistamo u svakoj ulozi. Fora je da to shvatimo i da se opustimo – tvrdi Natašakoja je u srećnom braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim već ima šestogodišnjeg sina Olega.

Nataša Pavlović o suprugu: On je muškarac kakvog bi svaka žena poželela

U razgovoru za “Gloriju” voditeljka je otkrila i da joj je veoma važno da u emisiji bude iskrena, bez trunke laži jer je to jedini način da joj publika veruje.


– Što se saveta tiče, možda ne znam da napravim svaku od onih stvarčica koje pokazujemo u segmentu “uradi sam”, ali zato imam goste koji to umeju. Baš kao i kad je reč o gajenju cveća, u šta se ne razumem mnogo. Ne pravim se da sam superžena, ne glumatam, ono čime ne vladam prepustim onima koji to bolje znaju. Kad sam počela da radim “Praktičnu ženu”, rekla sam neću ništa da lažem, u smislu da se predstavljam kakva nisam, jer mi žene neće verovati. Čak nisam htela da reklamiram proizvode iza kojih ne bih mogla da stanem. Sve što govorim sama sam iskusila i mogu i drugima da preporučim. I mislim da mi zato ljudi i veruju – zaključila je Nataša.

Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/Dalibor Danilović, Privatna arhiva, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi