Nataša Bekvalac: Želela bih da Hanin i Katjin put bude manje težak od mog


Pošto je nedavno obeležila 38. rođendan, pevačica Nataša Bekvalac za “Gloriju” otkriva da se nada da će kćerke Hana i Katja imati manje težak put od njenog, kao i da više neće brojati godine.

Šta je najteže kad je neko samohrana majka?

– Ništa mi nije teško u vezi sa tim, samo je velika odgovornost, ali i vetar u leđa da sve što stvaram, radim, činim za moju decu. Želela bih da njihov put bude manje težak od mog, da izrastu u samostalne, hrabre i obrazovane devojke koje će i te kako znati da hodaju dostojanstveno i dignute glave idu kroz život.

Nataša Bekvalac: Nisam slušala nikog kad sam birala partnere

Kako se snalazite sa dve devojčice? Šta vam je trenutno veći izazov: Hanin pubertet ili Katjini prvi zubići?

– Verujte mi da je i jedno i drugo za majku kao što sam ja ne samo izazov već i veliko uživanje. Hana i Katja su toliko dobre devojke da ponekad želim da se štipnem kako bih proverila da je sve stvarno. Hana je izuzetna u školi, pohvale stižu sa svih strana. Dok druge devojčice hvataju bubice, ona trči kući kako bi mi pomogla oko Katje. A Katja je, sem što nas je sve omađijala svojom harizmom i ljubavlju, postala centar naše porodice i sveta. Hana mi je čestitala rođendan pisamcetom, pošto sam celog dana radila a uveče pevala, pa je u poruci koju mi je ostavila na krevetu napisala: “Mama, srećan ti rođendan. Hvala što si rodila Katu”.

Da li je Hana nasledila vaš karakter?

– Moj karakter je nasledila Katja, Hanina priroda je mnogo svedenija i mirnija od moje. Njih dve su potpuno različite, ali se divno slažu i harmonično fukcionišu.

Nataša Bekvalac: U Beogradu sam našla svoju kuću

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана


U međuvremenu ste se preselili u Novi Sad. Prija li vam promena i nedostaje li vam Beograd?

– Promena mi veoma prija, a najvažniji razlog su svakako moja deca. Smatram da će im detinjstvo u Novom Sadu biti bezbrižnije i lepše. Beograd mi ne nedostaje, jer sam veoma često u njemu, ali u dozi koja me ne nagriza i ne šteti mi. Našla sam kompromis i napravila balans između dva grada koja volim najviše na svetu.

Objavili ste i novu pesmu, kad će novi album?

– Pesma “Mala plava” svima nam je dala vetar u leđa kad je reč o novim muzičkim projektima. Ipak, nećemo se ušuškati u uspeh, već moja ekipa i ja uveliko radimo na novim idejama. Stvaramo novu muziku, opet se igramo u želji da na ovom muzičkom nebu damo nešto novo, sveže, nešto u čemu će ljudi uživati, pronalaziti se ili to kuditi.

Emotivno ispunjena Nataša Bekvalac: Ja sam zaljubljena žena (foto)

Nedavno ste proslavili 38. rođendan. Kako doživljavate svoje godine?

– Niti sam ga posebno obeležila, niti sam tog dana imala posebne želje, ni maštanja. Svaki dan mi je jednako vredan, a godine više neću ni da brojim.

Plašite li se starosti?

– Retko čega se ja plašim, pogotovo ne starosti.

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Marko Vulević, ATA images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi