Najlepše srpske voditeljke: Zbog njih muškarci ne odvajaju pogled od ekrana


Voditeljke su oduvek bile sinonim za lepotu, rečitost i šarm. One su uzor mnogima devojkama koje zbog njih sanjaju da budu pred svetlima reflektora.

Ovo su, po mišljenju mnogih, najlepše srpske voditeljke.

Minja Miletić

Urednica i voditeljka jutarnjeg programa TV N1 puno pažnje posvećuje svom izgledu, a njenu bjuti rutinu čine dobar san i puno vode.

Minja Miletić: Kakav život vodite do 30, tako ćete izgledati i posle 30.

-Nega tela, kao i duha, nije moja obaveza već zadovoljstvo, kaže Minja koja se privatno ne šminka, ali se neguje od kako otvori oči.

Jovana Joksimović

Prelepa voditeljka koja osmehom ume da razvedri i najtmurnije jutro. Karijeru je započela pre 17 godina, a danas je gledamo na televiziji Pink.  Nije podlegla estetskim operacijama, već se neguje, vodi računa o ishrani i redovno posećuje teretanu.

Jovana Joksimović: Niko mi se ne udvara

Dušica Spasić

Voditeljka “Jutarnjeg programa” na nacionalnom servisu od već godinama neguje imidž fatalne plavuše. Ipak, za sebe kaže da je veliki sanjar, i da mašta o životu pored mora.

A photo posted by SRDJAN VEKIC (@srdjanvekic) on

Ana Reljić

Šarmantna novinarka, prezenterka vremenske prognoze, pokazala je koliko je hrabra i smela kada je skratila dugu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva.

Drugarice mi se dive i govore kako sam hrabra jer se one nikad ne bi usudile da urade tako nešto, a muškarci mi se iščuđavaju kao da sam polovično žensko-, rekla je Ana u razgovoru za magazin “Gloria”.

Ana Reljić, voditeljka RTS-a:  Ono što oblačim pred kamerama uvek je modni promašaj

Dragana Kosjerina

Kada je jutarnji program RTS-a dobio pojačanje, svi su bili oduševljeni, jer se lepa voditeljka odmah se savršeno uklopila u novi zadatak. Ipak, lepota nije njen glavni adut, jer svojim znanjem i profesinalnošću ostavlja sve bez daha.

Maja Nikolić

Šarmantnu voditeljka koja je dugi niz godina bila zaštitno lice RTS-a. Ona kaže da joj najveću podršku pruža porodica suprug Aleksandar Nikolić i deca Tea, Darko i Tia.

Aleksandra Gudelj

Lepotica zbog koje su gledali Loto i oni koji ne igraju igre na sreću. Majka dvojice dečaka, Damjana i Miljana, je prvobitno želela da se bavi ekonomijom, ali je spletom životnih okolnosti postala voditeljka.

Autor: Gloria.rs/M.M
Foto: Jelena Jovanov, Hello/arhiva
Podelite sa prijateljima:
Tagovi