Mišel Vilijams neutešna na 10-godišnjicu smrti Hita Ledžera: Nedostaješ mi svakog dana


Juče se navršilo deset godina od tragične smrti jednog od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije, Hita Ledžera. Australijanac koji je osvojio Holivud ulogama gej kauboja u Oskarom nagrađenoj “Broukbek planini” i Džokera u ostvarenju “Mračni vitez” preminuo je 22. januara 2008. godine od predoziranja lekovima.

Iza sebe je ostavio tada trogodišnju ćerku Matildu, koju je dobio tokom veze sa glumicom Mišel Vilijams. Vilijamsova i Ledžer su se upoznali na setu “Boukbek planine”, a nedugo zatim se i verili. Svega godinu dana nakon što su dobili ćerkicu, par se rastao. Kako su tada svetski mediji pisali, plavokosa lepotica je napustila glumca jer više nije mogla da se bori sa njegovom “tamnom stranom”, promenama raspoloženja i depresijama u koje je često upadao.

Mišel Vilijams o životu posle smrti Hita Ledžera: Nisam očekivala da ću sama podizati dete


Par godina kasnije, Mišel je priznala da je smrt njenog verenika ostavila velike i trajne posledice na sve sfere njenog života, na karijeru, kao i na njeno ponašanje prema detetu i prijateljima. Ona je otkrila da je jedan od njenih načina da se izbori sa smrću oca njene ćerke Matilde bio da se drži ljudi koje je imala oko sebe.


– Hitova smrt promenila je način na koji doživljavam svet i kako se ponašam. Promenila me je kao roditelja, prijatelja, čak i posao koji zaista želim da radim. Postala je sočivo kroz koje gledam život, pokazala mi je da je sve prolazno – izjavila je tada Mišel.

A post shared by HB MEDIA INC (@hbmediainc) on


Iako je tek nedavno ponovo pružila šansu ljubavi i verila se za njujorškog finansijera  Endrua Jumansa, bol zbog Hitove smrti ne jenjava. Jučerašnji dan, godišnjica njegove smrti, ponovo je otvorio stare rane. I ovoga puta, kao i pre deset godina, potražila je pomoć prijatelja…

Mišel Vilijams se verila: Nakon smrti bivšeg verenika pronašla ljubav

Njena koleginica iz serije “Dosonov svet”, Bizi Filips, pohrlila je da je u ovim teškim trenucima uteši. Na svom instagram profilu prvo je objavila fotku iz aviona, uslikanu na putu ka Mišel.


Susret dve prijateljice, Mišelina glava na ramenu Filipsove, uteha pretočena  u četiri jednostavne reči –  “sve je u redu”… Slika je rekla više od hiljadu reči.

A post shared by Busy Philipps (@busyphilipps) on

I Mišel je osetila potrebu da sa svetom podeli svoj bol.

– Deset godina na današnji dan – napisala je i dodala – Nedostaješ mi svakog dana.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi