Mira Škorić o učešću u TLZP: Biću najbolja igračica

Pevačicu Miru Škorić (47) gledaoci kraj malih ekrana svake nedelje gledaju u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, a po  mišljenju mnogih, folk pevačica je svojim transformacijama u kombinaciji sa neospornim vokalnim sposobnostima nadmašila očekivanja.

Mira Škorić o ćerki: Svaka majka bi poželela jednu ovakvu Milicu


U razgovoru za magazin “Gloria”, Mira je otkrila kaoliko uživa u ovom projektu.

– Mislim da je TLZP, baš kao i “Emotion”, najozbiljnija produkcija u ovoj zemlji. Počastvovana sam što sam deo ovog velikog projekta i dajem se bezuslovno kako bi naš šou pokorio sve rekorde gledanosti.

Šta vam je najteže?

– Vrlo je naporno, gledaoci će uživati gledajući moje transformacije u muške izvođače, a moći ću i da se okušam u nekoj drugoj vrsti muzike sa kojom nikada nisam imala bliži kontakt. Videćete. Atmosfera na snimanju je fenomenalna, podržavamo jedni druge, nema sujete, ljubomore, sjajna je ekipa ljudi. Sve funkcioniše kao nikada pre i uživam u ovom projektu. Najteže mi pada maskiranje jer traje i do nekoliko sati. Tu su i tehničke i koreografske probe, a koreograf Ivan Mileusnić mi mnogo pomaže. Biću najbolja igračica. Šalim se.

Mira Škorić o gubitku majke: Ostala sam bez pola srca

Pretpostavljam da treba da očekujemo neočekivano. A očekujete li vi pobedu?

– Pre svega, ovaj format je humanitarnog karaktera i nadam se da ćemo moći da usrećimo one kojima je to najpotrebnije. Ako se desi neka od pobeda, znam gde ću uputiti nagradu.

Poznato je i da Mira često ide u streljanu.

– Redovno odlazim u streljanu “Muš”, to je klub strelaca, i imam tu sreću da mi sestrić Danilo, kom je 18 godina i za koga od milošte kažem da je moj sin, tada pravi društvo. Vrstan je strelac, odličan đak i sportista.

Imate li lično naoružanje?

– Naravno.

Da li je konj Pariz i dalje u vašem vlasništvu, je li osvojio neku nagradu na takmičenjima?

– Pariz je u penziji i uživa. Osvojio je mnogo pobeda i pehara.

Koliko često idete na jahanje?

– Koliko mi vreme dozvoljava. U Šapcu imam divne kumove, džokeja Aleksu Šašića i Danku Šendeković, koji poseduju nekoliko sjajnih galopera pa uživam u njihovom društvu – kaže Mira.

Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi