Miloš Biković: Očinstvo na čekanju


Dok snima nastavak filma ‘Južni vetar’ i istoimenu TV seriju i uživa u ljubavi s manekenkom Barbarom Tatalović, glumac i producent Miloš Biković ističe da još ne razmišlja o svom potomstvu

Nakon što je sa partnerkom, manekenkom Barbarom Tatalović, proveo zasluženi odmor u Abu Dabiju, gde se regenerisao i skupio snagu za predstojeće nedelje tokom kojih će mnogo raditi, glumac Miloš Biković (31) vratio se u rodni Beograd i stao ispred kamere. Pre toga je vredno vežbao da bi njegov junak Petar Maraš u nastavku filma “Južni vetar” i istoimenoj TV seriji bio još uverljiviji. Prve scene za film koji će biti prikazivan sledeće godine i seriju od 14 epizoda za RTS snimljene su u zatvoru Zabela.

U odnosu na prvi deo, sve je drugačije. Za početak to što je glavni lik iza rešetaka, što je nekoliko godina stariji, valjda i mudriji, što ima dete sa ženom koju voli, a koja ga čeka. Samo su problemi ostali stari. Dramski obrti dovešće aktere priče u nove neprilike i iskušenja, a jedno od njih je i odnos glavnog junaka sa sinom. Dok se priprema za snimanje tih scena, Biković u razgovoru za Gloriju priznaje da u privatnom životu još nije razmišljao o ostvarivanju u ulozi oca.

To još nije u planu. A mislim da ću se u filmu dobro snaći kao otac. Jedan od mojih omiljenih partnera sada je upravo mali, neodoljivi Milutin koji tumači mog sina. Zadovoljstvo je raditi s njim.

Nastavak intervjua sa Milošem Bikovićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. juna!

Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Saša Mihajlović / Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi