Miloš Biković neočekivanom odlukom iznenadio javnost – Da li je pogrešio?

Miloš Bikovic

Jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije Miloš Biković radi punom parom. Protekla godina za njega bila je u dobroj meri uspešna, obzirom da je glumac okončao ali i započeo brojne projekte. Poznato je da je Biković osvojio srca domaće ali i ruske publike, ali uloga koju je odbio mogla je da mu donese svetsku slavu.

Naime, Biković je odbio poziv poznatog američkog producenta Havrija Lovra da zaigra u filmu ‘Poslednja Zabava‘. Milošu je bila ponuđena jedna od glavnih uloga u pomenutoj komediji, ipak zbog brojnih obaveza, na koje se glumac unapred obavezao morao je da odustane od ovog projekta.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Tačno je da sam dobio ponudu da zaigram u tom filmu, ali neću igrati u njemu. Početak snimanja se nije uklopio sa mojim gustim rasporedom i nije bilo nikakvih šansi da uđem u taj projekat – objasnio je Biković, a prenosi Mondo.

Početak snimanja filma ‘Poslednja zabava‘ dugo je odlagan usled nepredvidive situacije, ipak s realizacijom projekta trebalo je da se krene sredinom prošle godine.

Glavne uloge je prvobitno trebalo da igraju Kristofer Lamb i mlada španska zvezda Mario Kasas. Odustali su u poslednjem trenutku, a producenti su dugo tragali za glumcima koji bi mogli da ih zamene. Na kraju je izbor pao na Miloša Bikovića i Španskog glumca Oskara Heanada – ističe neimenovani izvor, a prenosi pomenuti portal, te nastavlja:

Pročitajte i Miloš Biković dobio laskavo priznanje, neverovatna godina za glumca!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Ponuđena mu je rola prevrtljivog španskog bankara Ksavijera, koji sa svojim ortakom (Oskar Heanada) odlazi u Holivud kako bi oprali novac ulažući ga u snimanje filmova.

Film će se snimati u špansko-američkoj koprodukciji i to bi bio prvi Milošev projekat koji bi ga predstavio američkom tržištu, međutim na tako nešto ipak ćemo morati da sačekamo još neko vreme.

Autor: Gloria.rs
Foto: Sasa Mihajlovic, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi