Miloš Biković emotivno je srećan: Iza svega se krije nova ljubav?

Poznat kao neko ko svoju privatnu stranu života drži daleko od očiju javnosti, Miloš Biković ni ovog puta nije zalazio u detalje, već je bio prilično škrt na rečima.

Miloš Biković važi za jednog od najpopularnijih i najpoželjnijih glumaca mlade generacije čija slava je davno prešla okvire domaće scene. U Rusiji već dugo uživa status velike filmske zvezde, a u razgovoru za domaće medije još jednom se dotakao svog života na emotivnom planu, ali je otkrio i da li su glumci skolni alkoholu tokom snimanja.

Što se tiče njegovog emotivnog statusa Biković je ponovo bio izuzetno škrt na rečima. Na pitanje da li je zauzet kratko je rekao – Srećan sam – emotivno.


Pročitajte i: Miloš Biković na zadatku s pilotima Vojske Srbije!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Ono što je poznato domaćoj javnosti jeste da je Biković do početka godine bio sa Barbarom, njihova ljubav trajala je nešto više od godinu dana. Pre prelepe manekenke bio je u dugoj vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, a potom i sa ruskom glumicom Aglajom Tarasov.

Pročitajte i: Miloš Biković i Barbara Tatalović: Poljupci u liftu (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on

Povom rastanka sa Barbarom Tatalović početkom godine Biković je rekao za Hello magazin:

Definitivno nije lako biti sa mnom u vezi. I smatram da ću moći da zasnujem emotivni odnos onog trenutka kada rešim da mi to bude prioritet, kao i onog trenutka kada se tome posvetim. Tačnije, kada nađem pravu osobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Glumac je nedavno postao i zaštitno lice jednog poznatog brenda žestokog pića pa je povodom toga otkrio da se ne libi da popije ukoliko je situacija odgovarajuća.

– Uživam uz piće kada sam u kafani sa društvom ili uživam sam kod kuće, a nekad pijem i na semaforu! (smeh) Šalim se, naravno, volim da popijem kada je momenat prikladan.

Pročitajte i: Popularni glumac Miloš Biković: Nemam ništa protiv kada me neko nazove nacionalistom! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Za kraj Biković je otkrio kada će biti premijerno prikazan dugo iscekivan nastavak filma ‘Južni Vetar‘.

Ako epidemiološka situacija to dozvoli, sledeće godine. Radimo na filmu Slobodana Šijana, a u toku su i četiri, pet projekata kojima sam posvećen. – Zaključio je Biković.

 

Autor: Gloria.rs
Foto: Sasa Mihajlovic, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi