Milojko Pantić u novoj “Gloriji”: Nakon velike drame i iščekivanja, sreća stigla iz drugog pokušaja


U životu slavnog TV novinara i komentatora sve se promenilo pre 21 mesec kad mu je kćerka Ivana, posle mnogo peripetija, podarila unuka Vasu, s kojim se svakog dana šeta Tašmajdanom i zbog kojeg je i sam podetinjio

Poznati sportski novinar Milojko Pantić (70) jedva je dočekao da postane deda. Unuk Vasa, koji je navršio 21 mesec, začet je veštačkom oplodnjom. Kako njegova kćerka Ivana duže vreme nije mogla da dobije potomstvo, iskusni komentator je zajedno s njom i njenim suprugom preživljavao dramu.

– Kćerka je dugo imala probleme sa začećem prirodnim putem. Zbog toga je sa suprugom otputovala u Prag, u jednu od najpoznatijih evropskih klinika za veštačku oplodnju, na čijem čelu se nalaze Sonja, rođena sestra trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića Grofa, i njen suprug doktor Lazarevski – otkriva šarmantni novinar čiji su komentari značajnih fudbalskih utakmica postali deo svakodnevnog govora ljubitelja sporta.

 

Ostatak intervjua sa legendarnim Milojkom Pantićem pročitajte u najnovijem broju magazina “Gloria” koji je u u prodaji od 31. marta!

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi