Milica Todorović: Miloš mi je najveća podrška

Pevačica Milica Todorović priznaje da bi u bliskoj budućnosti volela da rodi dete i ističe da joj mnogo pomažu odlasci kod stručnjaka za mentalno zdravlje


Milica Todorović: Za lepotu su dovoljna samo četiri proizvoda

Iako su pet godina zajedno, o vezi pevačice Milice Todorović (28) i njenog dečka Miloša malo se zna. U javnosti se nikada ne pojavljuju zajedno, mada intenzivno poslovno sarađuju s obzirom na to da je on pozorišni reditelj i da joj često pomaže oko koreografija za koncerte i snimanja spotova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

Milica Todorović: Kad te prijatelji obraduju (foto)

Miloš mi je zaista velika podrška. Radimo na plesu i glumi za spotove i nastupe, njegovi saveti su mi uvek dragoceni pošto je pozorišni reditelj, uz to se i godinama bavio plesom.

Na pitanje da li će uskoro ozvaničiti vezu, Milica iskreno odgovara da ne zna, ali napominje da joj je proradio majčinski instinkt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

Videćemo šta će se desiti. Mnogo bih volela da u skorije vreme rodim dete. Ipak, mislim da se to ne može planirati, poznajem parove koji godinama pokušavaju da postanu roditelji pa im ne ide. Nikad ne možeš biti siguran kad je pravi trenutak za dete, ali ja imam veliku želju da ga što pre dobijem.

Milica Todorović ima skriveni talenat (foto)

Dok mnoge svakodnevne probleme rešava sama, pevačica se ne libi da zatraži pomoć psihologa kad se suoči s krupnijim izazovom.

Ne znam zbog čega postoje predrasude prema stručnjacima za mentalno zdravlje, valjda nam je takav mentalitet. Ti ljudi su se za to školovali, da bi mogli nekome da pomognu. Po mom mišljenju, to je osnovno što bi svaki čovek trebalo da radi, da stavi prst na čelo i da, kad god ga nešto, čak i malo muči, ode da se posavetuje sa profesionalcima. Meni svaki put posle seanse sa njima bude super. Kad mi je teško, tamo se lepo i isplačem, a nekad je potrebna serija tretmana kako bi se problem prevazišao. Dosta mi sve to koristi u životu.

Prošla godina bila joj je u znaku “Limunade”, hita koji je otpevala s koleginicom Eminom Jahović, a koliko je to bio dobar poslovni potez svedoči i nagrada za najbolji spot po izboru publike na regionalnom spektaklu MAC. U ovu godinu Milica je ušla s novom pesmom “Ista ja”, koja je klasičan narodnjak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

Milica Todorović: O braku još ne razmišljam

Isprva sam se nećkala da li da snimim tako nešto, ali se pokazalo da se ljudima to baš dopada. Uskoro ću objaviti i duet s jednim kolegom, u pitanju je ljubavna balada koja će se pojaviti najkasnije u aprilu. Do sada su mi dueti bili pun pogodak, pa se nadam da će tako biti i ovog puta.

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov/ ATA-images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi