Milena Živanović: Generalna proba porođaja

Pošto oseća blagu tremu i odsustvo straha uoči odlaska u porodilište, gde bi 17. novembra trebalo da na svet donese sina, mlada glumica ima isti osećaj kao pre premijere velike pozorišne predstave

Glumica Milena Živanović (28) u devetom je mesecu trudnoće i željno iščekuje rođenje sina. Predviđeni termin porođaja je 17. novembar. I mada je sa verenikom, filmskim producentom Ivanom Krstovićem (31), odavno formirala spisak omiljenih imena za naslednika, još nisu definitivno odlučili kako će se dečak zvati.


– Uzeli smo crkveni kalendar pa smo išli redom. Najveći problem mi je što u okruženju imamo muškarce s imenima koja mi se dopadaju i što veoma vezujem ime za konkretne ličnosti. Pritom, mnogo Ivanovih najboljih drugara iz detinjstva nosi divna stara srpska imena koja volim, pa ne bismo nikog da favorizujemo. Kad smo to shvatili, gledali smo ponudu na internetu, čak smo nekoliko najdražih predloga zapisali na ceduljice i izvlačili ih iz šešira. Na kraju smo rešili da sačekamo i sinu damo ime tek kad ga vidimo.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 29. oktobra!

Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Jakov Simović, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi