Mik Džeger: Večna mladost seksualnog vampira


Pevač Rolingstonsa, koji uskoro slavi 75. rođendan, više se ne drogira i ne opija, na bini jednako kao pre pršti od energije, a i privatno je pun životne snage i senzualnog naboja: trenutno je u vezi s dve žene – jedna je od njega mlađa 44, a druga 53 godine

Mik Džeger će 26. jula napuniti 75 godina. Sedamdeset pet. Broj potpuno nespojiv s onim što on trenutno radi: pevač Rolingstonsa, po mišljenju mnogih najveći rokenrol frontmen svih vremena i autor – s Kitom Ričardsom – pesama koje su poznate kao da su oduvek postojale, od “Angie”, “Beast of Burden” i “Fool to Cry” do “Ruby Tuesday”, “Satisfaction” i “Wild Horses”, upravo je sa svojim bendom na višemesečnoj turneji po Evropi. Na njoj na svakom koncertu, zajedno sa svojim jednako starim, ali i dalje čilim kolegama, s kojima nastupa već 56 godina, oduševljava publiku žestinom kojom izvodi najveće hitove, uz toliko plesa i trčanja da svaki put na pozornici “odradi” jedan polumaraton. I ne samo da na bini pršti od energije nego je i privatno pun životne snage i senzualnog naboja, tako da se žene, i to mnogo mlađe, za njega doslovno otimaju.

Džeger je, naime, u vezi s američkom balerinom Melani Hamrik, s kojom ima i jednoipogodišnjeg sinčića Deveroa, svoje osmo dete, a istovremeno je, čini se, i s mlađanom Nur Alfalah, budućom producentkinjom koja ga često prati na turnejama. U martu 2016. bila je s njim na Kubi, prošlog septembra u Švajcarskoj i u oktobru u Kaliforniji, nakon čega su proveli zajedno tri dana u pevačevom pariskom stanu. Melani je pak uglavnom u Njujorku. Ona mora da se brine o sinu, a i u stalnom je angažmanu u American Ballet Theatreu, jedna je od samo dve balerine u ansamblu koje imaju decu, i svaki dan ima naporne probe i česte nastupe. Pritom je Melani od Mika mlađa 44 godine, a Nur 53, ali i jedna i druga strastveno svojataju muškarca koji bi im mogao biti deda. Nur stavlja na instagram slike na kojima su ona i Mik u društvu gitariste Rona Vuda i njegove supruge Sali, kao da želi da pokaže kako se odomaćila u bendu, dok Melani odgovara fotografijama Džegera i sinčića, uz potpis “Otac + sin. Moje ljubavi”, da signalizira kako je njen status ipak viši.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 16. jula!

Autor: Gloria magazin/Marta Štoos
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi