Megan Markl i princ Hari preživljavaju veliku dramu tri dana pred venčanje


Do venčanja Megan Markl i princa Harija je ostalo svega tri dana, ali čini se da se ništa ne odvija po planu. Nakon skandala s nevestinim ocem Tomasom, koji je navodno sa jednom paparaco agencijom ugovorio prodaju ekskluzivnih fotografija sa priprema svadbe, a potom doživeo infarkt i završio u bolnici, postavlja se pitanje ko će Megan ispratiti do oltara.

Zdravstveni problemi ili sramota? Zbog čega Tomas Markl neće doći na venčanje Megan i princa Harija

Nevestin otac je izjavio da ne želi da propusti ćerkino venčanje koje je nazvao “istorijskim trenutkom”, ali svakako mora da čeka odobrenje lekara da putuje. Drami je dodatno doprinela i Meganina polusestra Samanta koja je izjavila da je njihov penzionisani otac pod neverovatnom količinom stresa zbog nemilosrdnog pritiska novinara i paparaca koji ga opsedaju u njegovoj kući u Meksiku.

Roditelji Megan Markl srešće se sa kraljicom pre venčanja

Drugi izbor je bila glumičina majka Dorija Ragland, što je ipak malo neuobičajeno. Osim toga, ono što sve interesuje jeste zabog čega mladina majka još uvek nije došla u London da pomogne ćerki oko priprema za najvažniji dan u životu. Da li i tu postoje neki problemi?

Kako to Britanci vide, ukoliko Meganini roditelji ne budu mogli da izvrše ovu dužnost, postoje dve osobe koje bi mogle Harijevu nevestu da isprate do oltara. Prva je mladoženjin otac princ Čarls, a druga je princ Vilijam, koji će takođe biti Harijev kum na venčanju.

Navodno, Megan i Vilijam su za ovo kratko vreme razvili vrlo blizak odnos i savršeno se slažu, pa bi to donekle i bila mladina želja.

Uz budućeg supruga: I Megan Markl dobila voštanu figuru (foto)

Ono što dodatno mladence brine jeste šta će reći kraljica Elizabeta na ovaj skandal i negativne natpise u štampi o porodici buduće vojvotkinje od Saseksa.

Dok američka javnost smatra da će Elizabeta zameriti Megan i Hariju što porodicu dovode u neprijatnu situaciju, ostrvljani su potpuno drugog mišljenja. Kako tvrde britanski mediji, kraljici je najvažnije da njen unuk i njegova izabranica budu srećnu i da budućoj nevesti ništa ne pokvari najvažniji dan u životu.

Venčanica, mladoženja i oltar: Megan Markl se oprostila od glumačke karijere (foto)

Budući da je u prošlosti oštro kritikovala izbore svojih naslednika, ovakav stav je vrlo plemenit. Ipak je ona kraljica velike Britanije, ništa manje se ne očekuje…

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi