Marija Vujović i Marko Vukčević: Nismo strogi roditelji


Nakon 12 godina braka slavnoj manekenki Mariji Vujović i muzičaru Marku Vukčeviću ispuniće se želja da imaju brojno potomstvo: posle kćerki Iris i Nore i sina Tristana početkom avgusta dobiće četvrto dete, čije ime će izabrati tek kad ga uzmu u naručje

Za supermodela Mariju Vujović Vukčević i njenog supruga, muzičara Marka Vukčevića, ova godina puna je radosnih događaja. Njihovo najstarije dete, kćerka Iris pre nekoliko dana završila je prvi razred osnovne škole, prvog juna su proslavili drugi rođendan sina Tristana, a u avgustu će njihova porodica biti brojnija za još jednog člana: četvrto dete koje svi željno očekuju. Pol deteta im nije važan, jedino o čemu brinu jeste da poslednje nedelje trudnoće i porođaj proteknu kako treba. Vest da će prelepa Podgoričanka, koja je u svetu modelinga postigla svetsku slavu, četvrti put postati mama nije iznenadila one koji bolje poznaju ovaj par.

Oboje smo odrasli u porodicama sa troje dece i od početka našeg braka govorili smo da bismo voleli da imamo četvoro naslednika. Sad nam se želja ostvarila i presrećni smo zbog toga. Da smo duže čekali, razlika između dece bi bila prevelika. Ovako se sve poklopilo. Iris je završila prvi razred, na jesen Nora kreće u školu, Tristan već ide u vrtić, tako da je ova beba došla u pravom trenutku, dok još nismo izašli iz roditeljske forme – kaže uz smeh prva manekenka sa ovih prostora koja se pojavila na čuvenom Pirelijevom kalendaru u društvu Naomi Kembel i Adrijane Lime, i pronela “krila anđela” na reviji Victoria’s Secret.

PAGE    1   /   2   /   3   /   4   /   5
Autor: Vesna Čađenović
Foto: Luka Barović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi