Marija Šerifović: Srećna posle svega


Pošto se njena mama Verica Šerifović uspešno oporavlja od operacije kancera, popularna pevačica Marija Šerifović mogla je da odahne i da se posveti organizaciji koncerta u Centru Sava pod nazivom ‘Druga strana ploče’

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана

Jedina pevačica kojoj je pošlo za rukom da dovede u Srbiju Evrosong, 2008, oštra na jeziku ali bez ijedne mrlje u karijeri koju je brižljivo gradila godinama zahvaljujući neverovatnom glasu, Marija Šerifović (34) ovih dana spremila je poslednji od šest koncerata u Centru Sava pod nazivom “Druga strana ploče”. Pored svojih, ona izvodi numere muzičara koje voli da sluša, što je jedini način da publika zaviri u intimu pevačice koja svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Niko nije ni slutio šta je sve proživljavala prošle godine, kada je otkriveno da njena mama Verica Šerifović boluje od teške bolesti. U nedavnoj ispovesti Verica je ispričala kroz šta sve su njih dve prolazile, da je kćerka sve vreme bila uz nju i da se trudila da bude jaka. Iako o tome ne želi da priča, Marija je srećna što je na kraju sve prošlo kako treba.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана

Nedavno, tačnije 12. maja, proslavili ste dvanaest godina od pobede na Evrosongu. Da li je tačno da taj datum slavite kao svoj drugi rođendan?
Ne slavim ga baš kao rođendan, tog dana mi je slava. Sa prijateljima i porodicom slavim Vasilija Ostroškog, a ne pobedu na Evroviziji. Naravno da se svakog 12. maja setim te pobede i emocije su mi uvek pomešane. Budem tad i tužna i setna, ali i srećna što sam svojoj zemlji u teškim vremenima donela malo radosti i ponosa.

 Nastavak na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Marina Lukić/ Gloria magazin, Dalibor Danilović/ Guliver, Getty images/Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi