Marija Bergam: Uživam u roditeljstvu i priželjkujem proširenje porodice


Dok s nestrpljenjem očekuje početak emitovanja serije “Senke nad Balkanom 2”, glumica Marija Bergam (28) sprema se da kao manekenka prošeta pistom na predstojećoj Beogradskoj nedelji mode. Sa suprugom Radivojem-Rašom Bukvićem (39), našim istaknutim dramskim umetnikom koji je izgradio svetsku karijeru, priželjkuje da u budućnosti podari svom trogodišnjem sinu Danilu sestru ili brata, jer joj je majčinstvo donelo mnogo sreće, zadovoljstva i ljubavi.

U seriji “Senke nad Balkanom” podarili ste lik zavodljive Maje Davidović, famme fatale. Vidite li sebe kao fatalnu ženu?

– Ne. Čovek se rodi s tim, to nosi ili ne. Uvek sam se trudila da izgled stavim u drugi plan, a ako treba da plenim, da to činim drugim kvalitetima. To je moj izbor.

Kako će se fatalna Maja Davidović izboriti sa svim zaveštanjima u “Senkama nad Balkanom 2”?

– Kada je reč o Maji i onome šta se njoj dešava, uvek je pitanje života i smrti. Velike stvari su u igri i povlače se veliki potezi. Ona je i dalje ozbiljan igrač, bori se protiv spletki i intriga koje se pletu oko Kralja Aleksandra i u tome ide do kraja. Čini mi se da će u drugoj sezoni ona biti za nijansu pozitivniji lik nego u prvoj.

U drugoj sezoni igra i vaš suprug Radivoje Bukvić. Kako se on snašao?

– Radivoje izuzetno poštuje rad Dragana Bjelogrlića. Kao i većina ljudi bio je iznenađen dometom koji je Dragan uspeo da dosegne u “Senkama”. Vrlo se radovao kada mu je ponuđena uloga u nastavku jer igra na francuskom jeziku. Francuzi koji su gledali novu sezonu “Senki” kažu da Radivoje govori čist francuski, kao da je Francuz, što je velika stvar.

Uspevate li vas dvoje da razdvojite privatno od poslovnog?

– Uspevamo, pogotovu od kada smo dobili dete. Retko stižemo da govorimo o poslu. Olakšava nam to što smo u istoj profesiji, pa znamo kako sve funkcioniše, koje su prednosti i mane, kako da se najlakše uskladimo.

Radivoje je u jednom intervjuu za Gloriju rekao da bi voleo da vaš sin Danilo ima brata ili sestru. Razmišljate li o proširenju porodice?

– Naravno da razmišljamo i da priželjkujemo proširenje porodice. Oboje uživamo u roditeljstvu.

Koliko vas je majčinstvo promenilo?

– Mnogo. Mislim da je to nešto najlepše što ženi može da se dogodi. Počela sam drugačije da gledam na stvari, život mi je postao lepši, ispunjeniji, smisleniji. Neke stvari koje su su mi se ranije činile vrlo važnim počela sam da relativizujem od kada sam dobila dete. Mislim da su mi se prioriteti zdravo promenili. Tek kad sam se ostvarila kao majka mislim da sam u potpunosti bila u stanju da sagledam vrednosti ljubavi, pažnje, podrške mojih roditelja. To se ne može sagledati do kraja pre nego što se postane roditelj.

Nastavak teksta pročitaje na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Ivan Aranđelović
Foto: Andrej Mihailović, ATA Images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi