Marija Bergam u novoj “Gloriji”: Zvezda je rođena


Glumica koja je ulogom u seriji ‘Senke nad Balkanom’ nedvosmisleno pokazala da smo dobili novu filmsku divu otkriva da joj najveću snagu daje suprug Radivoje-Raša Bukvić, s kojim ima dvogodišnjeg sina Danila, i da su italijanski koreni zaslužni za njen šarm

Fantastičan uspeh prve epizode serije “Senke nad Balkanom”, koju je pratilo više od dva miliona gledalaca, u prvi plan je izbacio atraktivnu glumicu Mariju Bergam (26). Iako je do sada imala nekoliko zapaženih uloga, pre svega u filmovima “Klopka” i “Falsifikator” i seriji “Budva na pjenu od mora”, tek u novom delu iz majstorske radionice Dragana Bjelogrlića pokazala je koliko može.

Njena kreacija upečatljive, zavodljive, provokativne, seksepilne i odlučne Maje Davidović, inače glavnog ženskog lika u serijalu, jasno je ukazala da smo dobili novu glumačku zvezdu spremnu da pokaže šta je naučila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Osim poslovnih, Marija ostvaruje i privatne uspehe. U braku je s kolegom Rašom Bukvićem (37), s kojim ima dvogodišnjeg sina Danila. Na kastingu za “Senke nad Balkanom” dala je sve od sebe. I onda je usledila tišina. Dva meseca je čekala odgovor. Ti dani su bili ispunjeni preispitivanjem, iščekivanjem i strepnjom.

Dragan Bjelogrlić je pravio veliki kasting za neke uloge u seriji. Ja sam dan ranije došla iz Francuske, i kako duže od godinu nisam imala nikakav angažman zbog trudnoće i porođaja, bila sam snažno motivisana da na njemu zablistam.

Ostatak intervjua sa Marijom Bergam pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 30. oktobra!

Autor: Gloria magazin/ Mirjana Tasovac
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi