Margo Robi: Kako sam posle šamara Leonardu Dikapriju ostvarila svoje snove


Australijska glumica Margo Robi, koja je prodavala sendviče u Melburnu čekajući prvu ulogu, kupila je kartu u jednom pravcu za Los Anđeles, gde je posle šamara Leonardu Dikapriju ostvarila svoje snove

Harizmatična i uvek nasmejana Margo Robi (28) trenutno je najzaposlenija glumica Holivuda i hrabro korača ka vrhu liste najplaćenijih. U ovu plavušu se zaljubio Kventin Tarantino, dodelivši joj ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu”, a naredne godine ona će postati barbika u komediji koju sama producira. Bez obzira na silne ugovore i milione koje zarađuje, lepotica nije izgubila skromnost kojoj je naučena dok je odrastala u Australiji: nedavno je majci Sari i sestri Anji u znak zahvalnosti za podršku kupila kuću u rodnom gradu Dalbi. Pre toga je od prvog glumačkog honorara majci otplatila hipoteku na kuću.

Robijeva, koja izgledom podseća na glumice zlatnog doba Holivuda, dete je razvedenih roditelja. Odrastala je uz sestru i dva brata, na plažama na Zlatnoj obali.

– Ne znam kako je majka izašla na kraj s nama, bili smo nemogući. Bila je moj pokretač, a danas je uzor – iskrena je glumica, koja nikad nije govorila o ocu, dok mediji pišu da je on australijski tajkun Dag Robi, što ona nikad nije demantovala, ali ni potvrdila.

Za film se zainteresovala gledajući komedije Goldi Hon. Želela je da se oproba u glumi i preselila se u Melburn, gde je radila u sendvičari. Glumu je učila upijajući kako to velikani filma i dobila ulogu u seriji “Susedi”. Tokom dve i po godine snimanja usavršavala je glumačke veštine, shvatila da je kamera voli i odlučila da sreću okuša u Los Anđelesu. Izbrusila je izgovor američkog akcenta i bukvalno kupila kartu u jednom pravcu.

Nastavak životne priče Margo Robi pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images, Paramount Pictures
Podelite sa prijateljima:
Tagovi