Manekenski lepe i imućne poput Rokfelera: Ko su najpoželjnije milijarderke na svetu (foto)


One imaju sve. Izgled, novac, uspeh. Neke su uspešne preduzetnice koje su same započele biznis vredan nekoliko milijardi, a neke su imetak i već uspešne kompanije nasledile od porodica. Izgledaju kao da su upravo sišle sa modne piste, a njihov konto u banci bi postideo i Rokfelera.

Upoznajte se s najlepšim milijarderkama na svetu…

Džordžina Blumberg (34)

 

Mlađa ćerka bivšeg gradonačelnika Njujorka i milijardera Majkla Blumberga. Profesionalno se bavi jahanjem, a njeno bogatstvo je procenjeno na 11.5 milijardi dolara.

 

Elizabet Holms (33)

2015. godine Forbes je proglasio najmlađom osobom koja je zahvaljujući isključivo svom radu (bez nasledstva) postala milijarderka. Elizabet je osnivač i izvršni direktor kompanije koja se bavi ispitivanjem krvi po imenu “Theranos”. Njena kompanija je “teška” 9 milijardi dolara.

 

Amanda Herst (33)

Amanda Herst je naslednica Vilijama Randolfa Hersta, vlasnika medijskog konglomerata “Hearst Corporation”. Amanda je model i jedan od direktora u “Marie Claire”. Njeno bogatstvo se procenjuje na 8,7 milijardi dolara.

 

Džozi Ho (42)

Iako se to po njenom buntovničkom stilu ne bi reklo, Džozi Ho je jedna od najbogatijih žena na svetu. Ova glumica i pevačica iz Hong Konga je ćerka Stenlija Hoa, kazino magnata. Džozino bogatstvo procenjeno je na 7 milijardi dolara.

 

Šarlota Kaziragi (30)

Unuka slavne glumice Grejs Keli i ćerka princeze Karoline od Monaka odrasla je okružena luksuzom. Njeno bogatstvo je procenjeno na 5.7 milijardi dolara, a sasvim sigurno će ova cifra skočiti kada se uda za imućnog producenta Dimitrija Rasama (33).

 

Dilan Loren (42)

 

Ćerka slavnog dizajnera Ralfa Lorena ima sopstveni biznis, prodavnicu slatkiša u Njujorku po imenu  “Dylan’s Candy Bar”, a koja se smatra najvećom radnjom ovog tipa na svetu. Njeno bogatstvo procenjeno je na 4.7 milijardi dolara.
Holi Brenson (36)
Holi je ćerka ser Ričarda Brensona, poznatog preduzetnika i osnivača “Virgin” kompanije. Holi je po završila medicinu, a “teška” je 3.8 milijardi dolara.
Ivanka Tramp (35)

Ivanku Tramp, ćerku predsednika SAD Donalda Trampa, nije potrebno posebno predstavljati. Čitavu deceniju je bila potpredsednik očeve organizacije, a već neko vreme se bavi modnim dizajnom. Njeno bogatstvo procenjeno je na 3 milijarde dolara.

 

Mari Benije Bovalo (36)

 

Francuska milijarderka Mari je naslednica velikog akcionarskog društva “Lactalis”, multi-nacionalne kompanije za proizvodnju mlečnih proizvoda. Lepa Francuskinja je na radost brojnih udvarača još uvek neudata, a njeno bogatstvo je procenjeno na 5.5 milijardi dolara.

 

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi