Maja Mandžuka: Hilandarsko vino za svetske zvezde


Glumica i producentkinja bila je među 1300 pažljivo odabranih zvanica na gala večeri kod princa Alberta u Monte Karlu, na kojoj je svetu prezentovana istorija srpskog manastira na Svetoj gori i značaj Muzeja Nikole Tesle u Beogradu

Maja Mandžuka (36) je uvek tamo gde se dešavaju uzbudljive stvari. U sredu 26. septembra naša proslavljena glumica bila je u Monte Karlu, gde je održana gala humanitarna večera i aukcija umetnina posvećena zaštiti okeana. To je drugi put da je organizovana ova manifestacija, a njeni domaćini su bili princ Albert od Monaka i svetski poznati filantrop srpskog porekla Milutin Getsbi, koji ne propušta priliku da promoviše zemlju svojih predaka.
To zaista posebno veče počelo je pesmom “We Are Family”, a u Operi Monte Karla okupile su se zvezde svetskog šou-biznisa, od Orlanda Bluma, koji je došao u društvu Kejti Peri, do Najla Rodžersa i Edrijena Brodija. Među pažljivo odabranih 1300 zvanica bio je i slikar Mane Šakić, čija je slika bila na aukciji i dostigla je fantastičnu cenu. Prodata je za 80.000 evra.

– Prisustvovala sam nečem posebnom – kaže Maja Mandžuka. – Unutrašnjost Opere je bila tako ambijentalno osmišljena da smo zahvaljujući specijalnim efektima imali utisak kao da smo u podvodnom svetu, okruženi najraznovrsnijim ribama, koralima, najlepšim bojama. Na večeri je bio raskošan meni, ali ja sam uživala u slatkišima, sladoledu i manastirskom vinu. Veliku pažnju na ovoj manifestaciji privukle su odlično napravljene prezentacije manastira Hilandar i Muzeja Nikole Tesle u Beogradu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. oktobra!

Autor: Gloria magazin/Aleksandar Đuričić
Foto: Getty Images/Guliver, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi