Luka Raco: Nova ljubav na testu


Glumac Luka Raco u prvom intervjuu o novoj devojci otkriva kako je otpočeo emotivnu vezu s lepom komšinicom Katarinom koja nije imala pojma čime se on bavi

Kad su ih pre nekoliko meseci upoznali zajednički prijatelji, glumac Luka Raco (28) i dvadesetčetvorogodišnja Katarina, marketinški stručnjak, ostali su bez teksta. Ispostavilo se da su odrasli u neposrednom komšiluku, da imaju mnogo sličnih interesovanja i da su mogli nebrojeno puta da se sretnu. Isprovocirani činjenicom da se to nikad nije desilo, dogovorili su novi sastanak, a onda počeli i da se zabavljaju. U prvom intervjuu u kom priča o devojci Luka nam otkriva da ga je, osim fizičkim izgledom, Katarina privukla karakterom i stavom i da razmišlja o zajedničkom životu.

Omiljen među ženama: Luka Raco pokazao zgodno telo (foto)

– Uvek mi je bilo važno kako devojka izgleda, ali što sam stariji svesniji sam da to nije ono što nas zadrži kraj neke osobe, već njen karakter, stav. Najvažnije je, zapravo, da imate slične ciljeve kad je reč o životu. Kad se to poklopi, možete početi vezu koja će vas jednog dana odvesti ka nečem ozbiljnijem. Čak i ako ne bude tako, treba uživati u toj vezi.

Kod Katarine ga je privuklo i to što pojma nije imala ko je on.

– Ona nema profile na društvenim mrežama, ne gleda televiziju, osim posla u kancelariji, bavi se i humanitarnim radom, a slobodno vreme provodi u prirodi. Zanimljivo mi je bilo da upoznam osobu koja nema nikakvu predstavu ko sam, jer nekad ne znam da li je neko očaran mnome zbog iluzije koju je stvorio o meni ili baš zbog toga kakav sam.

Luka Raco: Oda ženi u Kataru

Još nije upoznao Katarinine roditelje, ali nije mu problem da to uradi jer su ga sve prethodne devojke dovodile kući.

– U pregovorima smo da se i to desi. Izgleda da su sve moje bivše mislile da sam dobar primer, pa su me upoznavale sa roditeljima. Šalu na stranu, smatram da je lepo kad otac i majka znaju s kim njihova kćerka provodi vreme. Gledam na to i u kontekstu da će meni, ako jednog dana budem imao žensko dete, biti važno da znam s kim je.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Privatni album, Jelena Jovanov, ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi