Lidija Vukićević svoje sinove uspešno je izvela na pravi put, a evo šta je poručila svim majkama!

Glumica Lidija Vukićević ostvarena je žena kako na poslovnom tako i na porodičnom planu. Uspešno je odgajila i vaspitala svoje sinove Andreja i Davida na koje je izuzetno ponosna, a osim što važe za velike zavodnike o njima svi imaju samo reči hvale.

Mnoge majke imaju problem kako da nauče svoje naslednike kako se treba odnositi prema ženi, ma kakve one bile. Lidija je ovog puta odlučila svoje iskustvo da podeli sa javnošću, te mladim mamama udeli nekoliko korisnih saveta.


– Ne možete decu da vaspitavate onda kad požnu da nalaze devojke, kada počnu da nalaze društvo. Kasno je. Dete se vaspitava onog trenutka kada ga dobijete, kada ga dovedete iz porodilišta kući. Verujte mi. Apsolutno govorim iz svog iskustva. Moj sin David, kada je bio beba, kad ugasite svetlo on počne da plače, kad upalite on stane. Ja lepo po lepenici, malo, onako, ćuti, ne smeš da plačeš. Verujte, ja ugasim svetlo, on ne plače. Morate da razvijete tu komunikaciju.

Pročitajte i Sve oči su uprte u nju: Lidija Vukićević u najprovokativnijem izdanju do sada (foto)

Nakon što je postala majka, svoj život potpuno je posvetila deci, a u ulozi supervizora, kako ističe, biće ceo život ali bez nametanja!

Nisam ona majka koja je škrta da se posveti deci. Moja mama je uvek govoorila ‘Vučeš ih svuda, ko piliće’. I tačno je , ja sam svoju decu svuda vukla i uvek su bili uz mene. Čak, posle razvoda 10 godina nisam izlazila, to zna moj stari komšiluk. Posvetila sam se deci, od rođenja njihovog, da biste imali na uvid i da biste znali šta od njih možete da očekujete. Sad, uvek može da se dogodi nešto, naravno da to postoji, može da ih povede društvo, ovo ili ono. Ali ste zato supervizor kroz ceo život. Bez nametanja!

Lidija Vukićević takođe je otkrila šta to muškarci ne vole, bilo da su u pitanju muška deca ili muževi, te je otkrila kako se treba ponašati u takvim situacijama.

– Muškoj deci majka ne sme da bude neko ko se nameće, zato što po prirodi i toj biologiji muškarca, oni ne voli da im se popuje, pogotovo ne žena. Muškarca treba pustiti, ne možete da im čvonjkate svaki dan. To se odnosi i na muža i na mušku decu. Govorim o muškoj deci, jer mušku decu imam.

Pročitajte i Lidija Vukićević za Gloriju: Otvoreno o trogodišnjoj vezi sa mlađim muškarcem

Za kraj, Lidija je otkrila šta je prva stvar koju je naučila svoje sinove, te da je svesna da je svakoj majci njeno dete najbitnije.

Nikad nisam govorila mojoj deci ‘ta devojka ti je ovakva i onakva’. Ne! Pričala sam uopšteno o ženama, pošto znam da pričam o ženama i znam šta vole i šta ne vole. U principu, globalno, da im se predoči. Prvu stvar koju sam ih naučila – sa devojkom ako budeš za jednu noć, da li si je u diskoteci našao, da li ovde ili onde, ima da je odvezeš kući ili da joj platiš taksi. Ne možeš da je ostaviš posle toga i onda je nečije dete – zaključila je Lidija u razgovoru za Telegraf, naglasivši da i ako je svesna da svaka majka svoje dete najviše voli, mora da postoji razumevanje i prema tuđoj deci.

Autor: Gloria.rs
Foto: Instagram, Vidoje Manojlović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi