Lidija Vukićević spremna da ponovo kaže “DA”: Pronašla sam srodnu dušu


Lidija Vukićević potvrdila je da će uskoro po drugi put izgovoriti sudbonosno “DA”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана

Kako ne voli da priča o privatnom životu i na taj način se eksponira, venčanje će biti održano u tajnosti.

Lidija Vukićević: Posvetila sam se deci posle razvoda, deset godina nigde nisam izlazila

Tačno je da će biti venčanja, ali ne mogu o tome sad da govorim, još nije vreme za to. Veoma sam srećna i nakon svih ovih godina, u kojima sam bila prošena nekoliko puta, rešila sam da spustim gard i udam se – priznala je Lidija, preneli su domaći mediji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана

Iako identitet budućeg supruga nije otkrila, glumica je u intervjuu koji je početkom godine dala magazinu “Gloria” potvrdila da ima novog partnera, kojeg je upoznala na neuobičajen način.

Lidija Vukićević o seriji “Bolji život”: Živeli smo kao jedna porodica

Naime, brzo pošto je okončala vezu sa italijanskim slikarom, popularna glumica koju je domaća publika zavolela kao Violetu Popadić u seriji “Bolji život“, otišla je na putovanju, gde je privukla pažnju zgodnog stranca koji nije štedeo vreme i komplimente tokom udvaranja.

Na putovanje sam otišla velikim avionom, a vratila se malim, privatnim, zajedno sa novim dečkom – otkrila je Lidija za “Gloriju“– Mnogo mi je lepo, i to traje već neko vreme. Uvek verujem u ljubav, a valjda mi se, kao i svima koji dele to moje uverenje, stalno dešavaju lepe stvari. Svojom energijom i stavom privlačim ljubav, a ona mi je i najvažnija u životu. Sada sam pronašla srodnu dušu. One se ili odmah nađu, ili mogu sto godina da budu zajedno a da se nikad ne prepoznaju. Provodim sadržajno vreme s partnerom, a volim i čekanja, romantiku. Sve volim s njim.

Bivša supruga fudbalera Mitra Mrkele sa kojim ima sinove Davida i Andreja tada je za naš magazin otkrila da njen izabranik ne živi u Srbiji i ne viđaju se često, ali popularnoj glumici to nimalo ne smeta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана

Ne prija mi da budem stalno s voljenom osobom, nisam od onih žena kojima muškarac treba da bude na raspolaganju 24 sata. To me guši, što znači da nisam tip za brak. Duboko verujem da se u takvoj zajednici gube strasti i emocije. Mislim da one mogu da opstanu samo kad niste sve vreme zajedno, kad se uželite, čekate. Odgovara mi da budemo odvojeni, ali kad smo zajedno, onda smo neprestano zajedno, i mnogo mi je lepo. Ljubav me veoma inspiriše.

Lidija Vukićević: Ja sam moderna majka

Lidija je oduvek smatrala da žena ne može da bude kompletna ako je ostvarena samo u poslu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана

Kad život piše uloge Lidiji Vukićević: Na sve sam spremna zbog dece

Ne mogu da budem ispunjena ukoliko sam zadovoljna samo načinom na koji mi se odvija karijera. Kao i svakoj majci najvažnije mi je da su mi deca dobro, a bog me je pogledao pa sam njima prezadovoljna. Kad bih morala da biram, kod mene bi uvek prevagnula ljubav naspram posla, iako je on izvor egzistencije. Ništa ne može da me nadahne kao ljubav, kada mi se čini kao da hodam po pamuku. Tada sam stalno nasmejana, vesela, raspoložena. Ljubav me zaista “podigne” i mnogo mi znači. Sva ta iščekivanja, sastanci, rastanci, sve to volim – otkrila je glumica za “Gloriju”.

Autor: Gloria.rs/ Gloria magazin, Tanja Nikolić
Foto: Vidoje Manojlović/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi