Lepa Brena o malograđanštini i predrasudama: Za nas žene govore da smo matore već sa 30 godina

Folk diva Lepa Brena nedavno je sa suprugom Slobodanom-Bpobom Živojinovićem prisustvovala rođendanskoj proslavi njihovog venčanog kuma, nekadašnjeg teniskog asa Jona Cirjaka u Madridu. Gala žurka povodom 80. rođendana legendarnog rumunskog sportiste i nekadašnjeg Bobinog menadžera okupila je svetski džet-set, a za domaće medije pevačica prenela utiske sa proslave.

Živojinovići na gala žurki u Madridu: Lepa Brena u društvu legendarne sportistkinje (foto)


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

– Najviše me je oduševilo shvatanje života i drugačije viđenje stvari. Kod nas se čovek koji pređe 50. godinu života gotovo otpisuje. To naročito važi za žene. Za nas govore da smo stare i matore već sa 30 godina, a muškarci imaju veliku prednost u odnosu na nas. Zbog toga sam srećna što sam prisustvovala svetskom establišmentu koji ne poznaje predrasude i poštuje sve godine, poštuje tuđi rad.

Lepa Brena: Šik izdanje za rođendansku žurku u Madridu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


U društvu velikih svetskih zvezda, Brena se osećala kao kod kuće, a istakla je i da u svetu godine ne predstavljaju prepreku za ostvarenje snova, dok je kod nas nešto drugačija situacija…

Lepa Brena i Boba Živojinović presrećni: Željno smo čekali unuka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

– Ne priznajem da su godine prepreka da se bavite sobom, da radite neki posao i da se bavite sobom. One priče: „Kada prestajete? Da li ste baka, da li ste ovo ili ono…?“ nerviraju me i deprimiraju. Razumem ja odlično šta znači šou-biznis, ali neću se nikada predati primitivizmu, malicioznom i malograđanskom stilu načina života i komunikacije. Podržavam sve žene da budu i osećaju se dobro, da se bave sobom i svojom karijerom, bez obzira na to koliko godina imaju i da znaju da su uvek dobre, vredne, lepe i pametne. Takođe, ne prihvatam nikakav antagonizam protiv muškaraca. Treba da dajemo jedni drugima podršku, da se volimo i da se poštujemo – rekla je Brena za “Alo”.

Autor: Gloria.rs
Foto: Miša Obradović, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi