Lena Kovačević: Kako je jedna mama iz crtanog filma osvojila svoje klince

Osim što je otpevala naslovnu numeru za crtani film ‘Manu Munja’, pevačica i kompozitorka Lena Kovačević učestvovala je u njegovoj sinhronizaciji poklanjajući svoj vokal i emocije ptici Kalifi

 


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) дана

Kantautorka Lena Kovačević (36) pozajmila je glas ptičici Kalifi u crtanom filmu “Manu Munja”, za koji je otpevala i naslovni song. Oduševljena je novom ulogom, kao i samim crtaćem. Radnja filma vrti se oko Manua, ptice čiope koja odrasta u drugom jatu ubeđena da je galeb. Zapravo, to je moderna priča o tome kako i potpuni stranci mogu da žive skladno u istoj zajednici.

Lena Kovačević: Zbirka uspomena za kafanskim stolom

– “Manu Munja” me je osvojio na prvi pogled. Zaista je čast biti u filmu koji je ove godine dobio najveće nagrade u Amsterdamu i Berlinu.

Lena Kovačević: Za pokajanje nikad nije kasno

Da li ste sada prvi put radili sinhronizaciju crtanog filma?
Pozajmljivala sam glas i u filmovima “Hotel Transilvanija 3” i najnovijem “Spajdermenu”, a sad sam prvi put dobila “glavnu” ulogu, da tako kažem. I najvažnije, otpevala sam glavni song crtaća. Muzika u njemu je fantastična i ona je ta koja me je uvukla u ceo projekat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) дана

Koliko vam je bilo zabavno, a koliko izazovno da poklonite glas ptičici Kalifi?
Od pojavljivanja u “Profesionalcu” imala sam zaista mnogo poziva za različite uloge, glumačke i muzičke, na filmu. Međutim, u tim projektima nisam videla sebe. Kalifa me je osvojila svojim šarmom i zbog toga sam prihvatila tu ulogu.

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Andreja Damnjanović/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi