Lekcija iz ljubavi: Muž misice obolele od raka poslao emotivnu poruku

Bivša srpska misica Dijana Milojković, koja se pre dve godine na takmičenju “World Next Top Model” u Bejrutu, borila za titulu najlepše na svetu, poslednjih godinu dana vodi jednu drugu bitku. Mnogo strašniju, bitku za život.

Naime, lepa misica koja se u međuvremenu udala za Stefana Karića, osvojila je u Bejrutu čak dve titule – Mis Evrope i Mis sporta, obolela je od kancera. I dok mnogi beže od problema i pate u tišini, ona je rešila da o svojoj bolesti ne ćuti. U svom blogu otvoreno priča o bolesti s kojom se bori, nadajući da će na taj način pomoći nekome ko muči istu muku.


– Želim da vas obavestim da ću u svom blogu govoriti o, za sada, uspešnoj borbi sa invazivnim karcinomom. Znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim da svoja iskustva podelim sa vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići – započinje svoju priču Dijana.

?www.dijanaslife.com?

A video posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć?? (@karic_dijana) on

Nasmejana i našminkana, kao da se ne radi o njenoj borbi za život, Dijana hrabro nastavlja svoju ispovest.

– Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par meseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Verovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobednik! Dakle prvi život sam živela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe.

Srećom, Dijana u ovim strašnim trenucima nije sama. Ima nesebičnu podršku supruga Stefana koji je, kad je Dijana bila primorana da zbog hemioterapije obrije glavu, iz solidarnosti učinio isto.

✂️??. Najveca ljubav na svetu❤️?❤️❣❣❣

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć?? (@karic_dijana) on

–  Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga – napisala je Dijana.

Podrška koju Stefan pruža svojoj spupruzi, dokaz je najčistije ljubavi, a njegov gest nije prošao neprimećen u javnosti. O njihovoj ljubavi, o Dijaninoj bolesti i hrabrosti se dosta pisalo, ali Stefanu to nije bitno. On je preko Instagrama poslao emotivnu poruku prvenstveno svojoj ženi, a i celom svetu.

– U svemu ovome je najmanje bitno šta ja radim za moju ženu. Najbitnija je njena borba protiv tog zla i njena snaga da pomogne drugima u istoj! A to ženo, što te ja volim ne treba novine da pišu o tome, bitno mi je samo da ti to znaš i osećaš – napisao u komentaru.

Još jedan dokaz Stefanove ljubavi je tetovaža Dijaninog lika koju je uradio na levoj strani abdomena.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Instagram/Dijana Karić, Stefan Karić
Podelite sa prijateljima:
Tagovi