Kristina Radenković: Jedva čekam kraj novembra

Voditeljka ‘Slagalice’ Kristina Radenković kaže da joj je ova trudnoća mnogo teža od prethodne, da je imala vrlo mučne periode koji su počeli kada joj je umro pas i da strahuje kako će trogodišnja Tara prihvatiti brata

Popularna voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković (38) upravo se vratila sa godišnjeg odmora. Sa svojim partnerom Nikolom Radojevićem i kćerkom Tarom obilazila je Italiju i Španiju. Iako u poodmakloj trudnoći, po povratku sa mora odmah se prihvatila posla. Priznaje da joj nije lako i da nije svaka trudnoća blagosloveno stanje.


– Sad mi već postaje naporno, malo više sam se ugojila, počinje da mi smeta težina. Mada, tako je bilo i prvi put. Ipak, ova trudnoća mi je mnogo teža. U prvim mesecima osećala sam velike mučnine, povraćala sam. Kada je to prestalo, iskoristili smo priliku da odemo na more. Svi su govorili: “Imaš malo dete, nećeš imati vremena da ti bude muka. Sve će ti biti lakše, nećeš ni osetiti da si trudna.” A desilo se sve suprotno. Možda je i do godina, nisam baš u cvetu mladosti, ovo mi je bio pretposlednji voz. Sa Tarom sam letela, išla svuda, sada sam baš vezana za kuću. A i svašta me u međuvremenu pritislo, operisala sam umnjak, a taj užasni period je zapravo počeo kada mi je umrla kuca. Nakon što me je Nina napustila tri meseca nisam bila ni za šta, morala sam da pijem lekove, nastupile su mučnine… Pakao. Kada sam dobila njenu urnu, slošilo mi se skroz i onda je tuga krenula da izlazi. Nas dve smo bile toliko vezane da mi se i sada plače. Baš mi nedostaje. Šesnaest godina smo bile zajedno. To mi je bilo posebno stresno na početku trudnoće, strašan udarac, i tada mi se stanje pogoršalo.

Nastavak teksta pročitajte  unovom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 26. avgusta!

Autor: Gloria magazin/Aleksandar Đuričić
Foto: Jelena Jovanov, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi