Kejti Peri i Orlando Blum: Pomirenje pred svedokom

Četrnaest meseci posle raskida pevačica i glumac obnovili su vezu, šetali su Rimom držeći se za ruke, a posle prijema kod pape Franje jasno je da oboje misle ozbiljno

Posle više od godinu dana slavni par je obnovio ljubav i zaljubljeniji je nego ikad. Američka pevačica Kejti Peri (33) i britanski glumac Orlando Blum (41) u februaru prošle godine raskinuli su svoju godinu dana dugu vezu. Prvih dana maja viđeni su ponovo zajedno, i to na kakvom mestu! U Vatikanu, pred papom Franjom.


Poglavar Rimokatoličke crkve primio je Perijevu koja je u Rim doputovala kako bi održala predavanje o transcendentalnoj meditaciji na konferenciji United to Cure. Za audijenciju kod pape pevačica, poznata po raznim ekstravagantnim odevnim kombinacijama, obukla je crnu haljinu i na glavu stavila crni šešir preko koga je bio prebačen veo iste boje. Uz nju je bio Blum, u crnom odelu, ni nalik onom Orlandu koji se u avgustu 2017. pored svoje tadašnje devojke, upravo Kejti, slikao na dasci za surfovanje potpuno go.

– Pozdravljam vas sve iz Rima, tačnije iz Vatikana, gde sam upravo sa mamom, svojim dragim i menadžerom – napisala je pevačica uz fotografiju sa papom koju je postavila na društvene mreže.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. maja!

Autor: Gloria magazin/Aleksandar Ostojić
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi