Karli Klos odbacila “krila”: Zašto je lepotica odbila da bude Viktorijin anđeo


Američka manekenka Karli Klos, koja je zbog ljubavi i braka sa biznismenom Džošom Kušnerom prešla u judaizam, najzad je otkrila šta je bio razlog da skine krila i napusti Viktorijine anđele

Popularna američka manekenka Karli Klos (26) odustala je od posla za koji bi mnoge devojke širom sveta učinile sve da ga dobiju. I ne samo što je odbila da bude anđeo na čuvenim revijama brenda Victoria’s Secret, za koji je godinama ponosno šetala noseći njihov donji veš, već je načinila nekoliko radikalnih promena u svom životu. Sve te detalje tek sada je otkrila u ispovesti za avgustovsko izdanje britanskog Voguea, čiju naslovnicu ponovo krasi.
Druga najplaćenija manekenka sveta, koja godišnje zaradi 11,5 miliona dolara, napustila je jato Viktorijinih anđela u vreme kad je izučavala teoriju feminizma na Univerzitetu u Njujorku.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Karlie Kloss (@karliekloss) дана

– Razlog zbog kojeg sam odlučila da prestanem da radim za Victoria’s Secret bio je taj što nisam osećala da me ta kuća prikazuje u pravom svetlu. Nošenje njihovih kostima nije bilo slika koja odražava ko sam ja. Kroz taj angažman nisam uspevala da pošaljem poruku mladim ženama širom planete o tome šta znači biti lep. To je bio presudan trenutak u mom životu, kao feministkinje, kad sam shvatila da mogu da napravim izbor, da ispričam svoju priču, bilo kroz ono što radim ili kroz ono što želim da pokažem svetu – rekla je lepotica, dodavši da je prekid saradnje sa čuvenim brendom bio isključivo njena odluka.

Istakla je da se plašila gubitka drugih angažmana, ali da se sve završilo kako treba.

– Kad sam najzad smogla hrabrosti i rekla ne, nisam ostala bez posla. Naprotiv. Počela sam više da cenim sebe i stekla više poštovanja. Tek sada imam dovoljno samopouzdanja da stanem uspravno, sa svih svojih 188 centimetara, i kažem šta mislim, znajući da moj glas poseduje snagu.

Karli je ispunjena i na emotivnom planu – nedavno se udala za američkog biznismena Džoša Kušnera (34), rođenog brata supruga Ivanke Tramp i starijeg savetnika predsednika SAD Donalda Trampa.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi