Kalina Kovačević: Junski upisni rok za devojčicu

Lepa glumica u šestom je mesecu trudnoće i, prema terminu porođaja, početkom leta trebalo bi da na svet donese naslednicu, kojoj se, pored nje i budućeg tate, najviše raduje njena sedmoipogodišnja kćerka iz prvog braka Miona

Dramska umetnica Kalina Kovačević (35), koja je nedavno ušla u šesti mesec trudnoće, čeka devojčicu sa svojim partnerom. Vest o prinovi obradovala je njenu kćerku iz prethodnog braka, sedmoipogodišnju Mionu, a presrećni su i glumičini roditelji, akademik Siniša Kovačević i diva srpskog glumišta Ljiljana Blagojević. Podjednako se raduju i budući tata Vladimir, doktor fizike u Centru za istraživanje elementarnih čestica Cern.


Siniša i Kalina Kovačević i Ljiljana Blagojević: Ljubav nas je održala

– Hvala vam na čestitkama – rekla je Kalina za Gloriju i potvrdila nam da će za tri meseca dobiti kćerkicu. – Ali u ovom trenutku ne bih više pričala na tu temu.

LJUBAV UVEK NAĐE PUT

Modni diktat Kaline Kovačević: Spoj elegancije i nedodirljivosti (foto)

Lepa glumica već nekoliko godina je u srećnoj vezi sa vrlo zgodnim naučnikom. Njene prijateljice kažu da su emocije među njima dvoma veoma jake i da su, osim po izgledu, veoma skladan par i kad je reč o svim važnim segmentima, jer dele iste životne vrednosti. Pošto Kalinin izabranik radi u Ženevi, a i ona je veoma zauzeta obavezama na scenama beogradskih pozorišta, posebno matičnog Narodnog u kome je stalni član glumačkog ansambla, svaki slobodan trenutak koristili su da otputuju na neku egzotičnu destinaciju.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) дана

A kad je krajem novembra saznala da je u drugom stanju, glumica, koja je u nacionalnom teatru imala zapažene uloge u “Velikoj drami”, “Veselim ženama vindzorskim”, “Ženskom orkestru”, “Ženidbi”, “Dami s kamelijama”, “Narodnom poslaniku”, “Na dnu” i “Uspavanki za Vuka Ničijeg”, odlučila je da se povuče sa scene. Dok čeka leto i dolazak novog člana porodice, pomalo putuje, najćeše na mesta poznata po prirodnim lepotama, i svim srcem uživa u odrastanju svoje naslednice Mione koja je prošle godine krenula u prvi razred osnovne škole.

Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi