Jovana Guzijan: Sergej me razoružao humorom

Lepa voditeljka Televizije Arena Sport Jovana Guzijan (24) izazvala je veliku pažnju prilikom pojavljivanja na premijeri dugo očekivane komedije Danila Bećkovića “Jesen samuraja”. Manje zbog debitantske uloge u filmu, a više zbog držanja za ruke sa Sergejem Trifunovićem (44), jednim od nosilaca glavnih rola.

I dok je mlada novinarka ubrzo demantovala glasine da je u vezi sa poznatim glumcem, u intervjuu za magazin Gloria otkrila je zbog čega joj je Sergej važan i kako joj se našao kad joj je to bilo najpotrebnije.


jesen_samuraja_008_photo_e-stock-smanjena-foto-dragan-mujan

Naime, Jovana se po prvi put oprobala u glumačkim vodama u filmu “Jesen samuraja”, a to iskustvo je za nju, kao nekog ko je iz sasvim druge brašne bilo zastrašujuće.

– Iako nisam izgledala kao neko ko se boji, svi na setu su imali potrebu da razgovaraju sa mnom, da me na neki način pripreme za ono što me čeka. Pretpostavili su da mi neće biti svejedno. Sergej mi je najviše pomogao, ne samo zato što smo delili scenu već jer je takav po prirodi. U njegovoj blizini ne možete da budete stegnuti, odmah vas razoruža humorom. Zahvaljujući njemu nisam ni osetila da se nalazim na snimanju, izgledalo je više kao da smo negde na kafi i da opušteno ćaskamo. Na kraju sam ulogu odradila bez greške, bez ijednog ponavljanja – ispričala je Jovana.

I dok je jednom za svagda stavila tačku na spekulacije o vezi sa glumcem, Jovana ipak nema sreće u ljubavi.

dd151818-smanjena

Lepa, obrazovana i pametna, ona nema problem da nađe posao u struci, manekenski pa ni glumački angažman, ali zato ne može da pronađe dečka koji ispunjava njene kriterijume.

– Nikako da upoznam pravog dečka. Možda razmišljaju kako sam zbog posla okružena sportistima, zgodnim i zdravim muškarcima, pa im nije lako to da prihvate. Ili im se ne sviđa to što se, uglavnom, bolje razumem u sport od njih. Ma koliko da volim sportiste, mislim da ne bih mogla da se zabavljam sa profesionalnim sportistom, jer oni sve podređuju treninzima, osvajanju trofeja, nagradama, a zanemaruju sve ono što nema veze sa tim. Ali ne bih mogla ni da izlazim sa osobom koju ne interesuje sport. Probala sam i nije nam išlo. Draže mi je da vidim dečka u trenerci koji ide u kafić da sa drugarima gleda fudbal, nego nekog nalickanog i sređenog koji želi sa mnom u šoping.

Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić, Gloria.rs/M.G.
Foto: Gloria magazin/Dalibor Danilović, Dragan Mujan, Facebook/Jovana Guzijan
Podelite sa prijateljima:
Tagovi