Jelena Tomašević: Želim da se i dalje volimo


Posle uzbudljivog gostovanja u Sevastopolju gde je nastupala pred velikim brojem ljudi na manifestaciji ‘Ruska mašta’, pevačicu raduje proslava sedme godišnjice braka sa suprugom Ivanom Bosiljčićem i polazak kćerke Nine u prvi razred

Uoči važnih datuma u svom emotivnom kalendaru, sedme godišnjice braka sa suprugom Ivanom Bosiljčićem i polaska kćerke Nine u prvi razred, pevačica Jelena Tomašević (34) posetila je Sevastopolj. Tamo je učestvovala na manifestaciji “Ruska mašta” koju je organizovao moto-klub “Noćni vukovi”, na čijem je čelu Aleksandar Zaldastanov, bliski prijatelj Vladimira Putina. Pred velikim brojem gledalaca Jelena je otpevala nekoliko srpskih i ruskih narodnih pesama. Na put na Krim krenula je sa suprugom Ivanom Bosiljčićem.

– Pre dve godine sam pevala na osveštavanju Hrama Svetog Jovana Vladimira u Baru. Tada me je čuo Saša Žmakov, jedan od članova ruskih “Noćnih vukova”, koji me je preporučio za gostovanje u Sevastopolju. Kada sam dobila poziv, bila sam iznenađena, ali vrlo počastvovana. Već sam čula za njih i znala sam da su borci za pravdu, tradiciju i pravoslavlje. A kada sam na internetu videla kako izgleda ceo taj spektakl koji prave, nisam mogla da verujem da ću biti njegov deo.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. avgusta!

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Marina Lukić, Jelena Jovanov, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi