Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Uživamo u svakom trenutku Nininog odrastanja


Glumac Ivan Bosiljčić (39) poslednjih godina uspešno gradi karijeru i u Rusiji, na šta je njegova supruga Jelena Tomašević (34) posebno ponosna.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Ljubav nas pokreće

– Veoma sam srećna zbog njega jer ispunjava svoj san i van granica naše zemlje. Premda najbolje funkcionišemo kada smo zajedno, naučila sam da se sama s Ninom odlično organizujem i da sve bude kako treba – ispričala je pevačica u razgovoru za Gloriju.

A uskoro će cela porodica Bosiljčić krenuti put Rusije. Jelena se tome veoma raduje, posebno što će s njima biti i kćerka. Uz Ninu, koja je krenula u prvi razred, oboje se vraćaju u školske klupe.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Rođendanska čestitka ćerkici Nini uz stihove Mike Antića

– Ona je sjajno shvatila svoje obaveze i oboje uživamo radeći s njom domaće zadatke, kao i u svakom trenutku njenog odrastanja – kaže Jelena i dodaje:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) дана

Nina je izuzetno darovita za muziku, ali i za ritmičku gimnastiku, koju već trenira.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević: Porodica ne sme da trpi zbog posla

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) дана

– Naša kćerka školu prihvata daleko zrelije nešto što smo i pretpostavljali da hoće, i to me je kao oca prilično relaksiralo. Na nama je da joj ponudimo što više mogućnosti, i bitno mi je da ona bude srećna i stabilna. Mi kao roditelji uvek ćemo biti tu za nju. Sećam se kako je meni otac govorio da će mi najbolji prijatelji zauvek biti mama i on, i to je velika istina. Pored toga što sam tata, trudiću se i da budem dobar drug i doživotni prijatelj svome detetu, uz nadu da će umeti da pravi prave izbore u životu.

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Jelena Jovanov, Miloš Nadaždin, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi