Jelena Gavrilović u novoj “Gloriji”: Kraj velike ljubavi


Maštala je o porodici i deci, živela je godinu i po sa biznismenom Vladimirom Jevtićem, a onda se završila veza u koju je glumica poznata iz brojnih serija mnogo uložila i iz koje je izašla emotivno slomljena

Iako se to po njenom ponašanju na prvu ne bi reklo, Jelena Gavrilović (34) nedavno je doživela pravi emotivni slom. Glumica je raskinula jednoipogodišnju vezu sa biznismenom Vladimirom Jevtićem, i već se odselila iz stana u kome su živeli zajedno. Budući da je vrhunska profesionalka koja se svemu što radi daje do kraja, po njenom nedavnom ponašanju na snimanju serije “Istine i laži” nije se moglo ni naslutiti kroz šta prolazi.

Jelena kao da je nagovestila krah veze u jednom intervjuu koji je dala u oktobru, kada je govorila o tome na šta je sve spremna da bi sačuvala ljubav.

Osoba sam koja se za ljubav i za prijateljstvo bori do kraja. Veoma mi je teško da prihvatim ili poverujem da je nečemu došao kraj, ali za sve postoji granica. Opraštam i borim se, mada onog momenta kada je gotovo, smatram da nemam tu šta da tražim. To vam je kao polomljena vaza koju pokušavate ponovo da sastavite iz delića, ali su toliko iskrckani da ona više ne može da postoji kao celina – rekla je tada.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 4. decembra!

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi