Jelena Ćuruvija i Aleksandar Đurica: Gluma jeste način života, ali nije jedino što nas čini osobama

Pored značajnih profesionalnih uspeha, glumački par Jelena Ćuruvija (40) i Aleksandar Đurica (47) osetili su potpunu sreću tek pre dve godine, kad im se rodila ćerka Marta i na najlepši način zaokružila njihovu emotivnu vezu dugu 15 godina.


Ćura i Đura, kako ih prijatelji zovu, ističu da im je opuštanje od brojnih obaveza veoma važno, i najradije to čine u prirodi, kad se potpuno isključe.

– To je vreme kad nastojimo da se “uzemljimo” s prirodom. A uvek su tu i porodica i prijatelji, druženja sa ljudima koji su nam dragi, od kojih su mnogi i iz naše profesije. Ali, s njima najmanje pričamo o poslu, prvo pitamo kako su, šta ima novo, kako su im porodice, deca. Gluma definitivno jeste način života, ali nije jedino što nas čini osobama. Svako od nas to nekako uspe da izbalansira u životu – smatra Jelena, kojoj je rođenje ćerke Marte pre dve godine promenilo život iz korena:

– Ona je moja prizma kroz koju sada gledam sve drugo što se dešava, a i život kao takav. Dala mi je svrhu. Koliko god da radim razne stvari u životu, tek s njom je sve dobilo smisao. I mada je ponekad naporno, kao uostalom sa svom decom, toliko je i ogromno uživanje. To je ljubav kakvu ne osećaš ni prema kome drugom. Marta je naše malo čudo kojem se radujemo svako jutro i svako veče – otkrila je Jelena u razgovoru za magazin Gloria.

 

 

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Gloria magazin/Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi