“Izgubio je govor, odmah smo zvali Hitnu”: Voja Brajović o Sergeju Trifunoviću


Glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je sinoć tokom predstave “Voz” u Novom Sadu, a Voja Brajović bio je sve vreme uz kolegu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ana kovacevic (@mirilonamarik) дана

Posle pet minuta, odnosno posle dva songa uvođenja publike u predstavu, Sergej nije mogao da nastavi. Čučnuo je iza scene i počeo da maše da ne može više. I jednostavno je izgubio govor. Ja sam ga animirao i video da to nije infarkt, zvao sam odmah Hitnu pomoć – rekao je Brajović za “Blic” i dodao da se Sergej dobro oseća.

Pozlilo mu na sceni: Sergej Trifunović prebačen u bolnicu

Videli su da nije srce, da nije infarkt, šećer, nešto što bi ugrožavalo njegov život. Odveli su ga na Institut u Sremsku Kamenicu, gde su ga poptuno pregledali. Hvala bogu on je dobar, biće sve bolji i bolji. Pušten je, to je neki napad panike, nas glumce najviše ugrožava. Sve što mi kažemo da nije ništa dovodi do toga da bude svašta – ispričao je glumac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novosadski bilet servis (@ns_biletservis) дана

Uvek smo svi bili uz njega. U bolinici su profesionalno sve odradili. Sve što se našava dešava na sceni, teško je ljudima objasniti, to su manje ili više psihički stresovi. Možda da su mene prigledali, možda bi i mene zadržali – dodao je Voja Barjović.

Voja Brajović: Narod koji ne potpomaže svoje pozorište ili je mrtav ili je na umoru

Nakon što mu je pozlilo u toku predstave u novosadskom Pozorištu mladih Trifunović je posle intervencije Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne bolesti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novosadski bilet servis (@ns_biletservis) дана

Prema nezvaničnim saznanjima B92.net, glumac je pušten kući, nakon što su ga lekari detaljno pregledali i uradili sve neophodne analize. Prema nezvaničnim informacijama, popularnom glumcu je pozlilo najverovatnije zbog stresa.

Predstavu je trebalo da odigraju Trifunović i Voja Brajović. Predstava je počela pred punom salom, ali su pet minuta kasnije Brajović i Trifunović otišli sa scene.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novosadski bilet servis (@ns_biletservis) дана

Trifunović se potom vratio i rekao da je pokušao da igra, ali da se ne oseća dobro i da moli publiku za razumevanje jer moraju da prekinu predstavu -javio je portal Moj Novi Sad.

Ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, i kada je glumac na nosilima iznesen u vozilo – naveo je portal.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA-images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi