Ivana Tramp o bivšem suprugu: Donald je briljantan, jedini porok mu je brza hrana

Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsednika Donalda, koja je u Zagrebu promovisala svoju knjigu “Vaspitanje Trampovih“, bivšeg životnog saputnika i oca njene dece opisuje kao “briljantnog“ i “veoma dragog“, decom se ponosi, a za sebe kaže da bi “definitivno“ bila dobra prva dama.

Објава коју дели Ivana Trump (@itsivanatrump) дана


Trampova je, inače, do Zagreba došla preko Beograda, direktnim letom “Er Srbije“, a prema ranijim najavama danas će u Hrvatskoj biti jedna od sudija na takmičenju za “Mis Univerzum“.

Ponosna je na svoju decu – Ivanku, koja je, inače, veoma važna figura i u stopu prati oca, Erika i Donalda, mlađeg.

Svi su obrazovani, odgovorni, dobrih manira, rade, zarađuju, ne traže od mame i tate novac i najvažnije – zaista znaju vrednost novca -rekla je.

Govorići o Donaldu Trampu, Ivana kaže da je “vrlo drag“, ali da u poslu toga nema.

Ja sam vrlo ljubazna i nežna, ali ako upravljate kazinima, što pretežno rade muškarci, moraš biti jak i mora da ti je stalo. Donald je takav i želi da napravi ono što je najbolje za Ameriku. To je sigurno – rekla je Trampova za HRT.

Da se zna ko je prva dama: Evo šta je Melanija poručila Ivani Tramp

Upitana da li ju je neka njegova politička odluka šokirala rekla je:

Ne baš. Podržavam način na koji želi da reši problem zdravstvene zaštite, podržavam njegovu migrantsku politiku. Ja sam imigrant i imigranti su potrebni Americi i u celom svetu. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migranti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrisali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja pređe i rodi u Americi dete, automatski postaje američka državljanka – smatra Ivana Tramp.

Definitivno bi, kaže, bila dobra prva dama jer zna da pročita ugovor, zna da pregovara, zna da održi govor pred novinarima.

Trampova je za Večernji list rekla da, kada bi jednom rečju morala da opiše bivšeg supruga, bila bi to “briljantan“, a njegov jedini porok je, ističe, brza hrana.

Sa Donaldom, starijim, se, kaže, čuje jednom mesečno.

Ona je podsetila da je rođena u Češkoj, u komunizmu, i ne veruje previše političarima.

Pitali su me da budem američki ambasador u Češkoj i odbila sam, jer volim svoju slobodu, volim da idem gde poželim i kada poželim – iskrena je Ivana.

Upitana šta je poruka njene knjige, Trampova kaže da je danas najvažnije da roditelj nauči dete nekim vrednostima.

Svoju sam decu učila da ne varaju, ne kradu i ne lažu, da ne konzumiraju alkohol, droge, da ne puše. Odlučila sam da napišem knjigu jer su moja deca ispala fantastična. Sami zarađuju novac, znaju njegovu vrednost. Kada su bili manji ja bih u Evropu letela prvom klasom, a oni ekonomskom, što i danas nekad rade.

Rekla je i koliko je Donald Tramp bio angažovan u vaspitanju dece:

On je brižan, ali nije ih vodio u park, u šetnju, uvek je bio na telefonu. Dao mi je slobodu da odlučim u koje škole će da idu i kojim aktivnostima će se baviti.

Tvrdi da decu i karijeru nije lako uskladiti.

Događalo se, kaže, da je nekada helikopterom letela u Atlantik Siti, gde je vodila tri kazina i hotel, vratila bi se potom kući da stavi decu u krevet, a onda se spremila i otišla na neki događaj.

Ponekad je bilo haotično, ali ne osećam se krivom. Što bih inače radila, išla u kupovinu? Morate dobro isplanirati dan, ali kad su u školi ili na aktivnostima imate vremena za posao – ispričala je Ivana Tramp.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Agencije
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi