Ivana Popović Ilijin: Okean u kadici za bebe


U želji da što više vremena bude uz kćerku Sofiju, glumica Ivana Popović Ilijin dve i po godine je odsustvovala iz pozorišta, i u tom periodu je sa suprugom Vukašinom savladala sve lekcije roditeljstva

Ove godine glumica Ivana Popović Ilijin (35) proslavlja dva važna jubileja: deceniju od kada je prvi put zaigrala na sceni Pozorišta na Terazijama i isto toliko godina otkako je upoznala supruga Vukašina Ilijina (34), s kojim ima četvorogodišnju kćerku Sofiju.

Početkom 2009. igrala sam prvu predstavu u svom pozorištu, u kome sam se pet godina kasnije i zaposlila. Reč je o mjuziklu “Briljantin”, a Vukašina sam upoznala malo potom u jednom beogradskom klubu. Posle tog prvog susreta nastavili smo da komuniciramo preko društvenih mreža, otkrili da imamo mnogo toga zajedničkog, slična interesovanja i ukus, posebno kada su filmovi u pitanju. Ubrzo smo započeli vezu, potom i zajednički život. Pre četiri godine, kada je naša kćerka Sofija već bila na putu da se rodi, organizovali smo zimsko venčanje u jednom restoranu na Adi Ciganliji.

Ostatak intervjua sa Ivanom Popović Ilijin pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. marta!

Autor: Gloria magazin/ Mirjana Tasovac
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi